HISTORIE

Verleden en toekomst

RUIM is een jonge frisse organisatie die vol energie, kennis en creativiteit zit. Vanaf de oprichting in 2012 staat de wens van de klant centraal. Daar zijn we trots op en dit zal ook altijd zo blijven!

De historie van RUIM reikt nog niet ver. Het bedrijf ontstond in 2012 vanuit het idee dat bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor hun communicatie-vraagstuk vrijwel nooit voldoende hebben aan het standaard antwoord van de traditionele leverancier: een aantal dozen met apparatuur. Zij zijn pas echt geholpen als iemand meedenkt, kennis deelt en in staat is, vanuit zijn professionaliteit een begrijpelijk en onafhankelijk advies te geven. Want volgens RUIM zijn de beste oplossingen zeker niet de meest dure en gecompliceerde. De beste oplossingen zijn oplossingen die nu én in de toekomst passen bij de klant, omdat ze creatief, eenvoudig en flexibel zijn. Dat is de overtuiging van RUIM en daar staan we voor!

Naast onze hoofdvestiging in Vlijmen, bij 's-Hertogenbosch, hebben wij nu ook een steunpunt geopend in Soestduinen. De centrale ligging van beide vestigingen maakt het mogelijk dat wij overal in het land snel ter plaatse kunnen zijn.