DIGITALE PRIKKELINGEN DRAGEN BIJ AAN INNOVATIEVE ZORG

Innovatieve zorgondernemingen bedacht en gerealiseerd door Sandstep Healthcare

Sandstep Healthcare
Sandstep Healthcare is de Nederlandse investeringspartij voor het realiseren van de meest innovatieve zorg binnen nieuwe of bestaande financieel gezonde zorgondernemingen. Speelt in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt.


Sandstep Healthcare is eigenaar van een aantal zorglabels; Orthoparc, CosMed Kliniek, Medical Parc en Gender Clinic. 

 

Orthoparc; 
Voert de meest innovatieve heupoperatie uit. Ervaren orthopeed
 Stephan Vehmeijer plaatst heupprotheses in dagbehandeling. Dit betekent dat patiënten dezelfde dag nog naar huis mogen, minder pijn ervaren en sneller herstellen. Stephan Vehmeijer biedt zijn patiënten bij Orthoparc een optimale ervaring, waarbij patiënten goed geïnformeerd en voorbereid na de ingreep naar huis mogen. 

CosMed Kliniek;

Plastisch chirurgische ingrepen vanuit een medische invalshoek. Een kliniek gericht op schoonheid en een goed gevoel waar een warme en laagdrempelige benadering centraal staat.

Medical Parc; 
Verhuurt in Bosch en Duin operatiekamers en poliruimte. Specialisten kunnen een volledige praktijkruimte huren inclusief volledig geoutilleerde operatiekamer. Zij kunnen zowel bestaande patiënten als nieuwe patiënten ontvangen in een ruimte die past bij het specifieke zorgaanbod.

De Gender Clinic; 
Is een kliniek voor genderchirurgie voor transgenders. De Gender Clinic werkt met gespecialiseerde chirurgen en bieden cliënten zorg om het hoogste kwaliteitsniveau met een korte wachttijd in een gender sensitieve omgeving. De Gender Clinic werkt als netwerkorganisaties met andere aanbieders zoals GGZ aanbieders, endocrinologen, chirurgische centra en academische centra.

De uitvoer

Voor Sandstep Healthcare heeft RUIM in samenwerking met audiovisuele distribiteur Aconcept Pro Media ondersteuning mogen bieden in creëren van een uniek audiovisueel belevingsconcept waar de zintuigen van de bezoekers binnen de zorglabels worden meegenomen in een unieke wereld van innovatieve zorgconcepten.

O.a.  zijn de volgende digitale communicatievoorzieningen gerealiseerd:

- Zone audiosysteem voor het beleven van verschillende audio sferen door het gehele gebouw en muziek op de werkvloer.

- High end audiosysteem voor ondersteuning met fysiotherapeutische revalidatie behandelingen in gym.

- Livesize digitale spiegel waar digitale content wordt getoond in relatie met fysiotherapeutische behandelingen.

- Vergadervoorzieningen met grootbeeld presenatatieschermen en centrale audioversterking.

- Centrale bediening middels domotica, waarbij middels een centraal geplaatst touchscreen de presentatiefuncties beheert kunnen worden.

- Een op maat vorm gegeven narrowcasting systeem waar elke ruimte voorziening van een klein formaat presentatie scherm. Het narrowcasting systeem geeft de mogelijkheid elke ruimte individueel te stijlen in de huisstijl van het zorglabel of gebruik (arts) van de ruimten. Of het nu een spreek-, behandelkamer, Gym of OK betreft.

Voor de algemene- en daginformatie
  zijn in de entree en wachtruimte groot formaat presentatieschermen voorzien waar de bezoeker aan de locatie algemeen wordt geïnformeerd over de zorglabels en gebruikers van de locatie. 


Een mooie project waar RUIM haar dienstverlening heeft mogen uitvoeren in het
  ontwerpen, realiseren en onderhouden van een maatwerk audiovisuele beleving.


Bron: RUIM.