BRINGING REAL LIFE TO DIGITAL

BPC GROUP Banking-Payments-Contex op Money 20/20

Wie is BPC Groep tijden het event Money 20/20

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

BPC bood bezoekers een echte ecosysteemervaring via interactieve digitale schermen. En BPC lanceerde zijn langverwachte smart city-enquête: Digital Goes Urban - met inzicht in de problemen die slimme steden oplossen voor hun burgers.

Ongeveer 5000 mensen namen deel om keynotes bij te wonen, open haard chats te houden of inlichtingen uit te wisselen terwijl ze genoten van voedsel uit alle hoeken van de wereld. We hebben gepraat, gegeten en veel geleerd. Hier zijn onze belangrijkste lessen uit het evenement.

Uitvoer

Voor Zwitserse organisatie BPC Groep heeft RUIM in samenwerking met Shiraz (marketing bureau) de nieuwe bedrijfs-strategie vertaald naar een uniek en innovatief beursstand concept. Een vooruitstrevend communicatie concept dat voor de payment-markt waar BPC Groep zich in beweegt fris, onderscheidend en pakkend is. 

 

Het concept is opgebouwd uit 40 m2 hoge resolutie LED beeldtechniek dat over 4 wanden en 4 vloerdelen is verdeeld. Op 2 posities zijn de wanden interactief gemaakt waar middels touch-sensoren de digitale presentatie met het aanraken van het scherm in beweging wordt gezet.  Naast versterking van beeld geven meerdere luidsprekers een surround audiobeleving waar voorbijgangers op afstand getriggerd worden te stoppen en de stand te betreden.

 

Naast het ontwerpen van het beursstand concept heeft RUIM ook de coördinatie uitgevoerd over de realisatie van de beursstand en de creatie van de ruwe content tot aan de interactieve presentatie die op de audiovisuele systemen tijdens het event is getoond. Dit in samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement (content creatie) en Stand Matters (standbouw).


Bron: RUIM & BPC Group.