Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Iconische D-Day-vlag terug in Nederland

Op 15 september arriveerde de vlag per Chinook-transporthelikopter. Twee militairen droegen het reliek door een erehaag van Amerikaanse en Nederlandse militairen naar minister Jeanine Hennis-Plasschaert. “Deze vlag moet ons eraan herinneren dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Samen moeten we ons uiterste best doen om de waarden hoog te houden waarvoor de helden van D-Day bereid waren te sterven.”

Totally Outsourced Office Live!

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.