STELLIO IS EEN UNIEK WOONCONCEPT

Beleven, ervaren, zien én voelen.

De wereld is in beweging. Woonwensen veranderen. De vraag naar unieke interieuroplossingen neemt alsmaar toe. Precies waar Stellio Interieur voor staat: een nieuw, eigentijds én flexibel op-maat-concept. Een doordacht totaalconcept waar de afgelopen jaren zorgvuldig naartoe is gewerkt.

Stellio neemt consumenten naar eigen zeggen mee op woonontdekkingsreis langs verschillende stijlkamers en productwerelden. ,,Met dit unieke en flexibele totaalconcept helpen we de klant de beste keuze te maken om heerlijk te wonen en te genieten.'' De gevestigde naam Van Manen Wonen verdwijnt na 18 jaar. Hiervoor in de plaats komt Stellio.

Wie de showroom binnenstapt - waar verschillende, wisselende stijlkamers zijn opgebouwd - stapt ,,in een wereld vol inspiratie en beleving''.

,,De bijzondere uitstraling van de showroom zelf is al uniek: een royaal betonnen looppad verbindt uitnodigende stijlkamers links met kleine etalages rechts. Van het vertrouwde klassiek tot modern en van sfeervol landelijk tot eigentijds volgens de laatste trends. Alles is mogelijk en maakbaar bij Stellio.''

Op de bovenverdieping gaat de reis verder met de focus op productbeleving. ,,Hier waant men zich in een uitgebreide meubelwereld, houtwereld en wereld van keukens, woningstoffering, vloeren en verlichting. Stellio toont alle basismodellen. Echter, bij Stellio is alles op maat te maken: een ander houtsoort, andere kleur, andere poot, bredere armleuning? Alles is mogelijk. In de speciaal ingerichte tekenstudio gaan de adviseurs aan de slag. Hier worden ontwerpen gemaakt voor een persoonlijk interieurplan, volledig afgestemd op wensen en inzichten.''
 


,,Deze opzet en werkwijze is totaal vernieuwend''. Bij Stellio staan ervaren adviseurs klaar met een voorliefde voor interieurarchitectuur.

De uitvoering
In samenwerking met Nico van Manen (eigenaar Stellio) heeft RUIM toont dat het anders kan een uniek audiovisuele concept mogen ontwerpen en realiseren waarmee de adviseurs van Stellio op interactieve wijze een digitaal interieurplan kunnen produceren in de tekenstudio van Stellio.
 Zo bestaat het concept uit een op maat gemaakte interactieve sta-tafel dat gekoppeld is met een digitale presentatie wand. Middels de 55 inch interactieve multi-touch tablet in de sta-tafel kan het interieurplan in 360 graden digitaal vormgegeven worden. Een directe terugkijk van het tussen- en eindproduct wordt weergegeven in een platte portrait digitale presentatie op de presentatiewand in de tekenstudio.


Bron: stellio.nl, februari 2016