FORD FAN DAY 2016

Een feestje voor elke Ford liefhebber

Op 4 september j.l. organiseerde Ford Nederland een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. Op de voormalige landingsbaan van de militair vliegbasis in Soest. Tijdens de aanwezigheid van alle Ford clubs in Nederland konden de bezoekers met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid had Ford Nederland de nieuwe Ford GT supercar naar Nederland gehaald. De eerste keer dat deze lichtgewicht sportauto te zien was in Nederland. Ook was dit het jaar dat het model ‘Fiesta’ 40 jaar bestond. Met behulp van de liefhebbers was een tijdslijn gerealiseerd waar alle generaties te zien waren, van het allereerste model tot de nieuwste uitvoering, de Fiesta ST-line.

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

 
Uitvoering
In directe samenwerking met Ford Nederland heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Vanaf schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo is over het evenemententerrein een audio-installatie voor achtergrond muziek en spraakversterking gerealiseerd, voor de prijsuitreikingen een podium geplaatst,  is voor routing en signing een op maat gemaakte bewegwijzering over het terrein geinstalleerd, zijn voor de verschillende stands en horecapunten stroomvoorzieningen verzorgt en is een overkapping verzorgt om de speciaal uit Amerika overgekomen GT supercar te beschermen tegen wind en regen.


Bron: Ford Nederland, september 2016