PRESENTATIECONCEPT VOOR STUDENTEN WERVING

Verfrissend, onderscheidend en doeltreffend

De uitvoering
In 2015 is RUIM door de bouwonderneming Heijmans benaderd om ondersteuning te bieden in het design van een presentatieconcept dat in het werkveld toegepast dient te worden voor studentenwerving. Na aanleiding van een kic
k-off meeting, waarin de scope van vraagstuk door Heijmans is toegelicht heeft RUIM de uitdaging aangenomen.

Begin 2016 is de start gemaakt om een modulair presentatieconcept te visualiseren, waarin platte presentatievormen gecombineerd worden met digitale presentatiemiddelen, in een schaalbaar ontwerp waren opgenomen. Na aanleiding van het positieve ontvangst van het presentatieconcept door Heijmans is voor de bouwvak verzocht het presentatieconcept te realiseren tot een tastbaar ontwerp, zodat deze na de bouwvak in praktijk kon worden ingezet.

 
Op 5 oktober j.l. is het modulaire presentatieconcept in de volledige opstelling geplaatst bij de faculteit-techniek op de Hoge School Arnhem Nijmegen (HAN) in Arnhem. Een uniek moment waar Heijmans met de presentatie over de realisatie van de snelweg A4 onderscheidend voor de dag kwam t.o.v. haar concullega ‘s en de volledige aandacht kreeg bij de aanwezige doelgroep.

In hechte samenwerking met Heijmans zal RUIM in 2016 en 2017 het presentatie ontwerp door ontwikkelen met de toevoeging van nieuwe innovatieve presentatie vormen en zal het presentatieontwerp in coördinatie van RUIM op verschillende locatie in Nederland zichtbaar worden geplaatst.

De foto's die bij het nieuwsbericht worden getoond geven verschillende
praktijkvoorbeelden weer.


Bron: Heijmans en RUIM, 2016