Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Ford Fan Day 2016

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.