REITH LASER PRECISIETECHNIEK 2017

Specialist op het gebied van laserbewerkingen in de hightech industrie meets innovatie in digitale communicatie

Wie is Reith Laser
Het is 1988 opgerichte Reith Laser is specialist op het gebied van laserbewerkingen in de hightech industrie. Een team van deskundige laserspecialisten en constante investeringen in de modernste laserapparatuur staan aan de basis van een succesvolle dienstverlening in branches als de fijnmechanische industrie, semiconductor industrie, medische industrie, lucht- en ruimtevaart industrie en overige branches. Naast (volume)productiewerk houdt Reith Laser zicht bezig met prototyping en onderzoek. Voortdurende innovaties zijn voor Reith Laser het middel bij uitstek om de voorsprong in de markt te bewaken en uit te bouwen.

De relatie
Al meer dan 4 jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording innovatieve audiovisuele vraagstukken. De samenwerking die in de jaren is uitgegroeid naar een vorm waar middels digitale communicatie concepten de identiteit van Reith laser keer op keer onderscheidend door haar markt en doelgroepen werd beleefd.


De uitvoer
In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisie- techniek. Een top of mind gedachte die tevens de markt en de doelgroep laat zien dat Reith Laser ook op andere gebieden voorop loopt.

Het presentatieconcept omvat een samenvoeging van 3 verschillende unieke digitale communicatiesystemen die in hechte samenwerking met Reith Laser en de standontwerper zijn geïmplementeerd:


1) Grootbeeld presentatie
Verwerkt in de stand is een in huisstijl gebracht presentatiescherm, waarop een pakkende bedrijfsfilm wordd getoond die een kijkje geeft in de keuken van Reith Laser. Het in huisstijl brengen van het presentatiescherm met een hoogwaardige wrapping, het programmeren van de content en het leveren & (de)monteren van de techniek is door RUIM verzorgt.

2) 360 graden presentatie
Op een tablet is een custom made presentatietool beschikbaar waarin in een 360 graden opgemaakte huisstijl verschillende informatie op interactieve wijze digitaal op te roepen. Door het salesgesprek aan te gaan aan een (sta)tafel kan middels een liggende de tablet een interactieve bron geraadpleegd worden. Het programmeren van de op maat gemaakte presentatietool, postproductie, toevoegen van de interactieve content, inrichten van een ad-hoc netwerk en het
leveren & (de)monteren van de techniek is door RUIM verzorgt.

3) Holografische presentatie
Op een op maat gemaakte presentatiezuil in stijl van de beursstand is een holografisch presentatie display geplaatst. Vanuit 3 zijde is de verschillende audiovisuele content te beleven, waarbij de hologram een unieke 3D content beleving overbrengt rondom met precisie-lasertechniek geproduceerde F1 auto.  Het in huisstijl brengen van het display, het programmeren van de op maat gemaakte holografische presentatie, postproductie en
het leveren & (de)monteren van de techniek is door RUIM verzorgt.

Na afloop van het meerdaagse evenement hebben enkele systemen een vaste plek gekregen binnen de huisvestiging van Reith Laser en/ of worden toegepast in externe marketing en communicatie activiteiten.


Bron: Reith Laser en RUIM, 2017