VERMAAT FACILITAIR 2017

Eten en drinken doe je samen met Vermaat tijdens de 19e editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouw- beheer

Wie is Vermaat
Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toon- aangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten.


De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. Vermaat werkt vanuit passie en trots. Dat drijft Vermaat om dagelijks de beste te willen zijn. Vermaat ontwikkelt horeca- en retail- concepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens, educatie en evenementen. Ook zet Vermaat eigen concepten in de markt. Vermaat haal je er zo uit.

Pure producten, stijlvolle bedrijfskleding en professionele presentatie die samen één geheel vormen zodat ze elkaar versterken. Vermaat kiest voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles met aandacht voor mens en omgeving.

De relatie

Al meer dan 3 jaar mag RUIM Vermaat ondersteunen bij digitale communicatie vraagstukken. Een actieve samenwerking waar beiden elkaar keer op keer scherp houden om het beste resultaat te behalen.

De uitvoer
In december 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen de beursstand van Vermaat voor de Facilitairshow 2017 (25-27 januari) in de jaarbeurs (Utrecht) te voorziening van een 4 tal innovatieve presentatiefaciliteiten. Het doel was middels verschillende digitale presentatietechnieken de bezoeker aan de show een 4 tal diensten op unieke wijze te laten beleven. Het presentatieconcept omvat een samenvoeging van 3 verschillende unieke digitale communicatie- systemen die in hechte samenwerking met Vermaat en de stand-bouwer zijn geïmplementeerd:


1) Grootbeeld presentatie

Aan de buitenzijde van de stand zijn een tweetal digitale ‘LED’ billboards van ca 12m2 in de huisstijl van de stand verwerkt, waarop twee unieke presentatie over Vermaat worden getoond. Door de strakke verwerking in het standontwerp was de visuele techniek optimaal verwerkt met het meubelmaatwerk van de stand. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is de digitale presentatie  vormgegeven en geïmplementeerd in de control- en processing-apparatuur van de LED techniek.

2) Interactieve presentatie
Aan de binnenzijde van de stand zijn op twee plekken een sfeervol zitje voorzien. Op elke plek werd een witgekleurd interactief presentatiescherm voorzien waarop middels een digitale presentatie een specifieke dienstverlening van Vermaat op innovatieve wijze werd gepresenteerd. Middels het aanraken van het schermoppervlak met een vinger of dummy-pen kon de digitale presentatie doorlopen worden als ware het een grote Ipad betrof. De digitale presentatie is gezamenlijk met de communicatie afdeling van Vermaat ontwikkeld. Hierbij heeft RUIM de programmering voor handen genomen en zorggedragen heeft dat het idee van de presentaties op digitale en interactieve wijze beschikbaar kwamen.

3) 360 graden VR presentatie
De 3e en laatste presentatietechniek die op de beursstand is toe- gepast is een VR timelap video. Middels twee VR-brillen in Vermaat stijl gewrapped ervaren bezoeker aan de Facilitairshow een werk- locatie van Vermaat middels  360 graden opgenomen audiovisuele presentatie. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is het totale VR-concept vormgegeven en is door RUIM een extra dimensie toegevoegd in het in huisstijl brengen van de VR-brillen.


Bron: Vermaat en RUIM, 2017