PEEK BOUW & INFRA BV

Projecten in beeld vanaf de lucht in een onbemand luchtvaartuig


De diversiteit waar RUIM haar adviezen op mag baseren is heden dagen enorm. Zo ook de snelle ontwikkelingen op het vlak van digitale communicatie en registratie. Waar u RUIM kent van het audiovisuele concept breiden wij onze expertise steeds verder uit en begeleiden, realiseren en onderhouden wij heden dagen ook vraagstukken aangaande Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), 360 live- en timelabvideo en dronetechniek.

Wie is Peek Bouw & Infra BV

Peek Bouw & Infra voorziet al meer dan 65 jaar in vrijwel elke vraag in grond - weg - water- en utiliteitsbouw. Daarnaast heeft Peek Bouw & infra zich gespecialiseerd in de realisatie van geluidsschermen, wijk- en stadsparken, bmx- en skateparken en de herinrichting van woonwagencentra.

De relatieRUIM is al meer dan 2 jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende en creactieve vraagstukken.


De uitvoer
Voor de bouwondernemer Peek Bouw & Infra hebben wij de ondersteuning mogen verzorgen in het adviseren, implementeren en onderhouden van een professionele drone-videoopname systeem. Het verzoek van Peek Bouw & Infra was antwoord te geven in de mogelijkheden die er heden dagen zijn waarmee eigen projecten ruimtelijk op beeld en geluid kunnen worden geregistreerd. Al snel kwamen we op audiovisuele opnamen techniek die vanuit de lucht inzetbaar zou kunnen zijn. De projecten van Peek Bouw & Infra zijn immers vaak van grotere omvang en is daarom de opnamehoek van de registratie van wezenlijk belang.

In samenwerking met de marketing en communicatieafdeling van Peek Bouw & Infra is een videoregieset samengesteld met als hart een professionele drone van DJI. Geheel verpakt in een schok- absorberende en waterdichte transportkoffer kan de videoregieset
op elke opnamelocatie in een handomdraai productie klaar worden gemaakt.


Bron: Peek Bouw & Infra BV en RUIM, 2017