’S WERELDS BEKENDSTE AUTOMOTIVE VLOGGER VLIEGT MET RUIM DRONE

Nieuwe dronebeelden maken Europese road trip nog bijzonderder

RUIM toont dat het anders kan heeft afgelopen maand in samenwerking met ’s werelds bekendste automotive YouTuber Tim Burton aka Shmee150 drone videobeelden toegevoegd aan Tim’s dagelijkse video’s. Het prachtige resultaat is nu zichtbaar op zijn YouTube kanaal.

Wie is Shmee150?

Shmee150 is ’s werelds grootste automotive netwerk dat onder één naam en door één enkele persoon wordt gedragen. Het netwerk bereikt op maandbasis meer dan 150 miljoen mensen van over de gehele wereld. Het YouTube kanaal heeft maandelijks meer dan 10 miljoen weergaven. Tim bereikt voornamelijk landen als het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Deze zijn de belangrijkste doelgroepen, maar denk ook aan landen als Canada, India en in Europa bijvoorbeeld Duitsland, Nederland en Zweden.

 

De uitvoer

In samenwerking met Shmee150 heeft RUIM een DJI Mavic Pro drone aangeleverd welke in de YouTube content van Shmee150 wordt gebruikt. De eerste video’s met de drone footage zijn in april op YouTube gedeeld en hebben sindsdien al meer dan 750.000 weergaven verzamelt. Twee voorbeelden van de content kunnen hier aan de rechterzijde worden bekeken.

De DJI Mavic Pro is een zeer compacte en krachtige drone die ondanks zijn formaat beschikt over vele geavanceerde functies. Shmee150 heeft zelfs de mogelijkheid om te filmen in 4K kwaliteit. De Mavic Pro heeft een maximale snelheid van 65 km/h, kan tot wel 27 minuten blijven vliegen en heeft een bereik van maar liefst 7 kilometer. De Mavic Pro werd aan Shmee150 geleverd met een controller, drie accu’s, een autolader en een normale lader.

 

- Cars & Coffee Brescia; 

   http://youtu.be/yUJOhnRuEHk (klik op de link)

 

Supercars in the Mountains;

   https://youtu.be/FFgBnqrzArs (klik op de link)

 

Drag Race Ferrar 458 Speciale vs McLaren 675LT; 

   https://youtu.be/9aWDk6CovWM (klik op de link)

 

Astong Martin Vanquish;

   https://youtu.be/hNLP7qnyV2M (klik op de link)

 

 

Bron: RUIM en MR, April 2017