ADAPCARE BETREEDT NIEUWE VESTIGING

Verbeteren en innoveren van bedrijfsprocessen met AV & ICT

Adapcare
Adapcare heeft diepgaande kennis van de caresector en weet hoe de processen van zorgaanbieders met Pluriform Zorg ondersteund kunnen worden. Ook helpen zij zorgaanbieders hun administratieve processen te vereenvoudigen, zodat ze zich kunnen focussen op het verlenen van zorg.

De visie van Adapcare is dat zorgprofessionals, cliënten en het sociale netwerk op voet van gelijkwaardigheid en naar vermogen met elkaar samenwerken aan kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Dat doen we met een geïntegreerd medewerker-, behandel- en cliëntportaal. In kleinschalige teams en in grootschalige organisaties.

De medewerkers van Adapcare helpen zorgorganisaties in het verbeteren en innoveren van bedrijfsprocessen met ICT. Ze weten daarom minstens zoveel van zorgprocessen als van ICT. Ze zijn volwaardige gesprekspartners van uw medewerkers, allround op hun werkgebied en verantwoordelijk van begin tot eind.

De uitvoer
Het nieuwe werken is bij Adapcare ver doorgevoerd. De medewerkers werken het grootste gedeelte van hun tijd bij de klant, vanuit huis of kantoor. Vooral deze laatste plek is waar RUIM haar dienstverlening in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van innoverende digitale presentatieconcepten voor Adapcare in uitvoer heeft mogen brengen.Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen facitlieren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Na het inventariseren van de gebruikersbehoeften en de functionele toepassing van deze scrumruimte is een algemeen presentatie- ontwerp vormgegeven die de kaders van Adapcare deed beantwoorden. Vanuit dit ruwe ontwerp is Adapcare onder leiding van RUIM de markt van technische mogelijkheden ingestapt en zijn vele productdemo’s live ervaren.

Met een duidelijk referentiekader zijn de juiste productonderdelen bij elkaar gebracht wat geleidt heeft tot een realisatie van een multi- functionele interactieve (touch) presentatievoorziening. Een presentatievoorziening die de gebruikersbehoeften en de functionele toepassing van heden dage beantwoord, maar modulair uitgebreid kan worden wanneer er in de toekomst nieten behoeften ontstaan of de functionele toepassing van de ruimte veranderd.


Bron: Adapcare 2017