ING PRIVATE BANKING BUSINESS EVENT

Innoveren en inspireren voor private vermogen naar de toekomst

ING Private Banking
ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. ING wilt  deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn. 

De wereld verandert steeds sneller en vraagt ING flexibel, onderscheidend en concurrerend te zijn. Innovatie is dan ook een belangrijk onderwerp voor ING. Juist omdat zij mensen in staat willen stellen een stap vooruit te gaan en te anticiperen op de toekomst,  moeten zij dat zelf ook goed doen. Ook vindt ING het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan
 een duurzame maatschappij.

Als ING haar klanten in staat willen stellen om hun ideeën te realiseren, heeft ING medewerkers nodig die vooruit kijken. Zodat ze hun eigen toekomst en die van de mensen om hen heen kunnen verbeteren. Medewerkers die verbeeldings- kracht en vastberadenheid tonen. En die zichzelf continu ontwikkelen. Het beste uit zichzelf halen en daarmee een betere toekomst voor onze klanten, de maatschappij en zichzelf.


De uitvoer
Voor de bedrijfstak Private Banking hebben wij technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden zijn het evenement Flight 2020.  Tijdens dit business event waar de specilisten van deze bedrijfstak aanwezig waren en geïnformeerd werden over de nieuwe strategieën die ING wilt integreren in de markt met een doelgroep met een belegd vermogen van 500.000 euro of spaarvermogen vanaf 1.000.000  

Een grootschalig 1 daags evenement waar zo’n 450 genodigde een innoveren en informerende 
dag hebben beleefd.

RUIM heeft partner van dit evenement de volledige technische en inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen. Met een projectteam van in totaal 22 personen is een unieke evenementenlocatie voor 1 dag gerealiseerd die in stijl van het ING en identiteit van het onderwerp van het event is vormgegeven.


Bron: RUIM 2017