FORD FAMILY DAY 2017

Beleef van meer dan 100 jaar van 'Ford Motor Company'

Op 3 september j.l. organiseerde Ford Nederland voor de tweede keer in de afgelopen 2 jaar een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. Op de voormalige landingsbaan van de militair vliegbasis in Soest. Tijdens de aanwezigheid van alle Ford clubs in Nederland konden de bezoekers met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid had Ford Nederland stond het nieuwe model ‘Fiesta’ in de schijnwerpers. Een icoon waarvan al vele generaties
  modellen van mogen rondrijden. Tijdens het evenement konden bezoekers de nieuwe Fiesta ervaren door op en rond het Soesterberg evenementen terrein een proefrit te maken.

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie. 

Uitvoering
Wegens de positieve samenwerking tijdens het eerste evenement heeft RUIM nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Vanaf schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo zijn de volgende faciliteiten verzorgt:


- Audio-installatie voor spraak en ‘sfeer’ muziek ondersteuning over het evenementen terrein,

 
- Een op maat gemaakt podium met 2 ramps waar bezoekers met een ‘uniek’ Ford onder de aandacht werden gebracht door de spreekstalmeester ‘Carlo Brantsen’,

- Is voor duidelijke routing en signing een op maat gemaakte bewegwijzering over het terrein geïnstalleerd

- Zijn voor de verschillende stands en horecapunten stroomvoorzieningen verzorgt.


Bron: Ford Nederland, september 2017