Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.