PAVILJOEN DE TOEKOMST HOUTEN

Doelgroep gerichte narrowcasting brengt structuur in de communicatie naar bezoekers van een unieke multifunctionele en commerciele locatie

Paviljoen de Toekomst
Paviljoen de Toekomst is het adres om heerlijk onbeperkt te dineren in een van de restaurants. Om de avond compleet te maken kun je vooraf of aansluitend kiezen voor verschillende soorten vertier. Een multifunctionele locatie waar de bezoeker kan genieten gedurende de dag en de avond. In het gebouw bevinding zich verschillende restaurants en aanbieders van commerciele activiteiten:

- Barbacoa BBQ & Grill Restaurant,
- Pooltime Bowling Houten,
- Yakimono Wok & Teppanyaki,
- Laser Game Houten,
- Glowgolf Houten.

De uitvoer
Op de locatie waar Paviljoen de Toekomst is gevestigd zijn meerdere aanbieders gevestigd over de bouwlagen van het gebouw. Door de diversiteit van faciliteiten die worden aangeboden heeft de beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatie voorziening die de bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.
 

 
In huisstijl is door RUIM een Kiosk ontwikkeld waar middels een digitale presentatie (Narrowcasting) in tijdsschema wordt gevisualiseerd.  Een op maat ontworpen  kiosk in ‘portrait’  stijl met een strakke afwerking en slanke vormgeving. De kiosk biedt plaats aan een 49 inch presentatiemonitoren, elektrificatie, cable-management en passieve koelingsfaciliteiten om de techniek op gewenste temperatuur te behouden. Op het presentatiescherm wordt op digitale wijze informatie getoond over de activiteiten in het gebouw. Naast algemene informatie over de restaurants en aanbieders van activiteiten, worden ook een digitale plattegrond, arrangementen en acties getoond.  Verschillende informatiestromen die bij elkaar komen in een door RUIM ontwikkelde visuele template.

Gedurende de periode waarin de presentatieoplossing wordt gebruikt  zal RUIM  ondersteuning bieden in het aanpassen van de presentatiecontent en het onderhouden van de technische kiosk.


Bron: RUIM, 2017