TOTALLY OUTSOURCED OFFICE

Audiovisuele concepten zijn onmisbaar binnen het kantoorgebruik van de toekomst

Totally Outsourced Office
Veel concreter dan voorspellen is het nabootsen van de toekomst. Het voor velen meest bekende voorbeeld is het huis van de toekomst. Het Huis van de Toekomst, een project van Chriet Titulaer, dat in de Autotron te Rosmalen stond, was voorzien van de modernste bouwkundige en technologische innovaties, waaronder een centraalstofzuigersysteem, zonnecellen en stemherkenning. Allemaal zaken die nu min of meer gemeen goed zijn. Zo ook de innovaties uit Back To The Future. Hier zagen we voor het eerst videobellen, hoover boards, zelfstrikkende schoenen en vliegende auto’s. De meest ultieme vorm is echter een laboratorium. Hier kan je met de kennis en kunde van nu, experimenteren met de mogelijkheden van de toekomst. Dit is voor ons Totally Outsourced Office Live!: Het Kantoorgebruik van de Toekomst.

Op deze vloer kijken we samen met grote eindgebruikers wat voor hun het kantoorgebruik van de toekomst moet zijn. In
een mix van bestaande materialen, technieken, high-end dienstverlening, eigen identiteit en innovaties kijken we vooral naar hoe we in kunnen spelen op de grootste onzeker factor van toekomstig kantoor gebruik; hoe ziet mijn organisatie er over X jaar uit en hoe speel ik hier op in met mijn huidige en nieuwe huurovereenkomsten? Wat ons betreft doe je dit door flexibilisering, volledige ontzorging en outsourcing op alle gebieden die van toepassing zijn op moderne huisvesting vraagstukken.

Op onze proefvloer, ons laboratorium laten we een doorsnede zien van wat er mogelijk is. Samen met onze bezoekers komen we uiteindelijk tot het beste maatwerk. Het is het uitstralen van ambitie en visie die echte verandering mogelijk maakt en dat is juist wat wij bij Totally Outsourced 
Office live willen doen!


Uitvoer
RUIM vervult binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelt. Zo zijn naast de vormgeving van het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van deze complexe installaties die dagelijks op de kantoorvloer door haar gebruikers door RUIM voorzien en begeleiden we ook het laboratorium tijdens het dagelijkse operationele gebruik.

De activiteiten van RUIM:

- Ontwerp en realisatie van scrum presentatiefaciliteiten  
  (multifunctionele vergaderruimte),

- Ontwerp en realisatie van een narrowcasting in een brainstorm
  omgeving
(huiskamer),

- Ontwerp en realisatie van een digitale verwelkom omgeving
  (entree),
 

- Technische ondersteuning en onderhouden van de
  geïmplementeerde  installaties,

- Dagelijks updaten van narrowcasting content en bijhorende
  planningen t.b.v. bezoekers aan het laboratorium,

= Ondersteunen bij nieuwe vraagstukken die voortkomen uit
  doelgroepen die een bezoek hebben gebracht aan de bestaande
  laboratorium,


Bron: RUIM en DITT, Oktober 2017