BRANDWEER GELDERLAND MIDDEN

RUIM toont dat het anders kan ontwerpt audiovisuele faciliteiten binnen nieuw 24-uurs brandweerkazerne in Arnhem

Na velen jaren van voorbereiding vanuit de Gemeente Arnhem, Brandweer Gelderland Midden en belanghebbende partijen is in 2014 de start gemaakt met het ontwikkelen van een 24-uurs brandweerkazerne/-uitrukpost met een omvang van circa 5.775 m2 vloeroppervlakte. Het bedrijfsgebouw bestaat uit kantoorruimten, werkplaatsen, een magazijn, garages voor het stallen van de motorvoertuigen, een gymzaal en diverse ruimte voor het verblijf en de overnachting van het brandweer personeel.

Als contractpartner van de overkoepelende organisatie van de Brandweer Gelderland Midden heeft RUIM op de gebieden Design, Build en Maintain haar volledige dienstverlening in uitvoer mogen brengen. Hierbij is RUIM volledig betrokken bij het vormgeven van een passend audiovisueel ontwerp afgestemd voor overleg-, scholings-, tranings, vergader, en multifunctionele situaties.


Naast dat het audiovisuele ontwerp volledig afgestemd is op de gewenste gebruikersfunctionaliteiten is het ontwerp doorgetrokken in de integratie met het ruimte-ontwerp en aankleding van de kantoor-, overleg en vrijwilligersruimten.


Bron: Brandweer Arnhem, 29 april 2015