HOLOGRAFISCH DISPLAY

Holografische presentaties brengen innovatie, beleving en dynamiek in een entree

Reith Laser
Het in 1988 opgerichte Reith Laser is specialist op het gebied van laser- bewerkingen in de hightech industrie. Een team van deskundige laserspecialisten en constante investeringen in de modernste laserapparatuur staan aan de basis van een succesvolle dienstverlening in branches als de fijnmechanische industrie, semiconductor industrie, medische industrie, lucht- en ruimtevaart industrie en overige branches. Naast (volume)productiewerk houdt Reith Laser zicht bezig met prototyping en onderzoek. Voortdurende innovaties zijn voor Reith Laser het middel bij uitstek om de voorsprong in de markt te bewaken en uit te bouwen.De relatie

Al meer dan 5 jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording innovatieve audiovisuele vraagstukken. Voor deze jaren is de eigenaar van RUIM als concept integrator betrokken geweest bij het leveren van diverse digitale presentatievoorzieningen de boardroom van Reith Laser.

De samenwerking die in de jaren is uitgegroeid naar een vorm waar middels digitale communicatie concepten de identiteit van Reith Laser keer op keer onderscheidend door haar markt en doelgroepen werd beleefd.


De uitvoer
Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgt; Precisie middels lasertechniek.

In de entree is in samenwerking met interieurbureau 
Peter Soetekouw Styling en Design een op maat ontworpen zuil geplaatst waarop een holografisch presentatiescherm is geplaatst. Middels door Reith Laser in eigen huis geproduceerde ‘metalen’ Libelle worden alle facetten in levende lijve getoond en versterkt met een door RUIM geproduceerde digitale presentatie die op holografische wijze wordt getoond.


Bron: RUIM 2018