VERMAAT FACILITAIR VAKBEURS 2018

Let's make it yours

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Wie is Vermaat
Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toon- aangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten.
 De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. Vermaat werkt vanuit passie en trots. Dat drijft Vermaat om dagelijks de beste te willen zijn. Vermaat ontwikkelt horeca- en retail- concepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens, educatie en evenementen. Ook zet Vermaat eigen concepten in de markt.
Vermaat haal je er zo uit.

Pure producten, stijlvolle bedrijfskleding en professionele presentatie die samen één geheel vormen zodat ze elkaar versterken. Vermaat kiest voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles met aandacht voor mens en omgeving.


De relatie

Al meer dan 5 jaar mag RUIM Vermaat ondersteunen bij digitale communicatie vraagstukken. Een actieve samenwerking waar beiden elkaar keer op keer scherp houden om het beste resultaat te behalen.

De uitvoer
In december 2017 heeft RUIM de uitdaging aangenomen de beursstand van Vermaat voor de Facilitairshow 2018 in de jaarbeurs (Utrecht) te voorzien van een 4 tal innovatieve presentatiefaciliteiten. Het doel was middels verschillende digitale presentatietechnieken de bezoeker aan de stand de nieuwe strategie van Vermaat te laten beleven. Het presentatieconcept omvat een samenvoeging van 4 verschillende unieke digitale communicatie- systemen die in hechte samenwerking met Vermaat en de stand-bouwer zijn geïmplementeerd.


Bron: Vermaat en RUIM, 2018