Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Conceptintegrator voor Reith Laser

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek. Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk vanĀ  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.