KLINIEK VOOR ESTHETISCHE EN PLASTISCHE CHIRURGIE

De kwaliteit van het leven, lekker in balans, zowel fysiek als psychisch

ATS Kliniek
De kwaliteit van het leven, lekker in balans, zowel fysiek als psychisch. Een plastische of cosmetische ingreep kan uitkomst bieden om u weer een natuurlijk mooier resultaat te bieden en zelfverzekerder door het leven te gaan. De deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor haar klanten klaar.

De kliniek heeft 2 locaties (Waalre en Vlijmen) waar een gedreven team van 10 specialisten een professionele zorg op de gebieden
esthetische en plastische chirurgie verzorgen.


De uitvoer
Soms zijn de concepten die RUIM ontwerp niet complex, maar simpel en doeltreffend. Op verzoek van de ATS Kliniek hebben we een overlegruimte voorzien van multifunctionele presentatietechniek. Een communicatieconcept waar de gebruiker geen kennis behoeft om de meeste optimale digitale informatieoverdracht naar haar gesprekspartners te realiseren. Middels een nieuw soort draadloze communicatie techniek kunnen laptops en smartdevices screen- mirroring op het energie zuinige presentatiescherm toe passen en zijn vaste audiovisuele aansluitkabels verleden tijd.


Bron: RUIM 2018