DUCO INTRODUCEERT EN INNOVEERT

Een productlancering op spetcaculaire wijze

Duco

Duco 'Ventilation & Sun Control' is gestart in 1991 en op vandaag gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur van 100.000 m2 (verspreid over twee sites) in Veurne (België), gelegen langs de E40 autosnelweg Oostende-Calais. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaatgaranderen.

 

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij Duco dan ook centraal.

 

Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

  

 Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft Duco alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen. Duco biedt dan ook een marktgericht gamma designgeavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

 

De uitvoer
Voor Duco heeft RUIM ondersteuning mogen bieden in het faciliteiten van een tijdelijke eventinrichting voor introductie van een nieuw ontwikkeld ventilatiesysteem. Een dynamische presentatieomgeving waar de zintuigen van de bezoekers in de meeste optimale zin werden getriggerd. O.a. is ondersteuning geboden in de realisatie van het inrichting ontwerp  op vlakken als:

 

-             24m2 P2.6 High brightness LED videobeleving,

-             Line Array audiobeleving,

-             Museale lichtbeleving,

-             Meubel en podia voorzieningen,

-             Video-opname en archivering,

-             Seamless regie,

-             Signing en stroomvoorziening.

 

Een mooie project waar de volledige dienstverlening van RUIM in praktijk tot uitvoer is gebracht.

 

Bron: RUIM.