Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Conceptintegrator voor Reith Laser

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek. Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.

Digitale prikkelingen dragen bij aan innovatieve zorg

Sandstep Healthcare is de Nederlandse investeringspartij voor het realiseren van de meest innovatieve zorg binnen nieuwe of bestaande financieel gezonde zorgondernemingen. En speelt in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Audiovisuele oplossingen voor Bakkersland in Aalsmeer

RUIM heeft Bakkersland ondersteund bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse audiovisuele vraagstukken waaronder het ontwerp en implementatie van de algemene muziekinstallatie in de productiehallen, Narrowcasting in de algemene gebruikersruimten en overloopgebieden, en meer.

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.