DIAMANT GROEP GROEIT IN DIGITALE COMMUNICATIE

Digitalisering draagt bij in de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Diamant Groep – Tilburg
De Diamant-groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

De Diamant-groep is uw partner in het uitbesteden van werk. Ze hebben jarenlange ervaring in productie, groen, schoonmaak, postbezorging en koeriersdiensten. Werken met de Diamant-groep betekent kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit en professionaliteit voor een goede prijs.

De Diamant-groep is partner voor gemeenten bij het realiseren van arbeidsparticipatie voor hun inwoners en ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van de Participatiewet.

De uitvoer
Voor de Diamant Groep heeft RUIM ondersteuning mogen bieden in het optimaliseren van het digitale communicatie platform in de organisatie. Gezamenlijk met de transitie van het nieuwe vergadercentrum en kantine, heeft RUIM in samenwerking met locale ICT Partner ACES Direct een beheersvriendelijk en hufterproef communicatieontwerp vormgegeven en mogen faciliteren. O.a.  zijn de volgende faciliteiten voorzien:

  • Vergadervoorzieningen met grootbeeld touchscreens, centrale audioversterking, een digitale flipover,
  • Centrale bediening middels domotica, waarbij middels touchscreens op ruimte niveau de digitale presentatiefuncties beheert kunnen worden en ruimten gekoppeld kunnen worden, zodat bij het verplaatsen van de schuifwanden de presentatievoorzieningen voor grotere groepen toegepast kunnen worden,
  • Modulair narrowcasting (Digitale Signage) voorziening en de kantine en op verschillende afdelingen die dag-informatie op verschillende niveaus en gebruikers toont.
  • Muziek en spraak voorziening die over verschillende zones te gehore gebracht kan worden en gekoppeld is met het gebouw gebonden meld en ontruimingssysteem.


Een mooie project waar de volledige dienstverlening van RUIM en ACES Direct in praktijk tot uitvoer zijn gebracht.Bron: RUIM.