ONZE PARTNERS

Onze partners zijn onze kracht

Het einddoel haal je niet alleen, maar succesvol met elkaar. Onze partners begrijpen dit en sluiten daarom perfect aan op de cultuur en werkwijze van RUIM

RUIM onderscheidt zich bewust van in de presentatiewereld gebruikelijke full service bedrijven. De neiging om alle disciplines in eigen huis te halen, maakt een onderneming volgens RUIM log en duur. Klanten die alleen specifieke diensten willen uitbesteden, betalen daarvoor de rekening.

RUIM pakt het anders aan en gaat per project flexibele partnerships aan met vaktechnici en specialisten. Zo hebben we de beschikking over een groot netwerk met een breed scala aan uiteenlopende expertises: van grafisch design tot audiovisuele techniek, van interieurbouw tot software-ontwerp, van elektrotechniek tot ICT en van projectmanagement tot copywriting.

Al onze partners begrijpen de wereld van RUIM. Wij betrekken ze rechtstreeks in het overleg over de ontwikkeling van een concept. Op die manier krijgen ook zij informatie uit de eerste hand. Dat stelt hen in staat om vanuit hun eigen expertise direct feedback te geven en een optimale prestatie te leveren. RUIM neemt de volledige coördinatie op zich. Zo kunnen we garant staan voor de kwaliteit van het eindresultaat. Zonder onnodige overhead!