REALISEREN

Van ondersteuning tot systeemintegratie en verder

Vanaf de plannen en ideeën voor het realiseren van het audiovisueel ontwerp. Wij begeleiden verschillende projecten van de initiatiefase tot oplevering en bijkomende nazorg die uw project nodig heeft.

Als een klant zijn keuze heeft gemaakt, zorgt RUIM voor de realisatie. Ook in deze fase blijft de positie van RUIM zuiver; de functionaliteit, gebruiksintensiteit en lage onderhoudskosten in de exploitatiefase van het ontwerp staan voorop. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om de levering van een enkele monitor of een compleet presentatiesysteem.

RUIM schakelt rechtstreeks met fabrikanten, groothandel en vakspecialisten. Op die manier garanderen wij dat wij optimaal gebruik kunnen maken van de daar aanwezige expertise. Hierdoor kunnen wij inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt en sluiten wij optimaal aan bij de behoefte van de klant.

Tegelijkertijd zorgt RUIM voor de audiovisuele integratie, door projectmanagers, programmeurs en creatieven in te schakelen die elk specialist zijn op hun eigen vakgebied. Deze experts zoeken wij in ons eigen netwerk of juist in het netwerk van onze klanten. Zo stellen wij een projectteam samen dat onder onze aansturing opereert, waarbij RUIM de kwaliteit garandeert.