WERKEN BIJ RUIM

Vacatures voor mensen met ambities

Ben je gedreven door kennis en gericht op resultaat, en zoek je een uitdagende werkgever met een frisse aanpak en een heldere visie? Kom werken voor RUIM!

Laat je verrassen door de unieke manier waarop we concepten laten aansluiten bij de presentatiebehoeften van onze klanten. Onze wereld is snel en vereist de flexibiliteit om op veranderlijke vragen en nieuwe ontwikkelingen in te kunnen springen. Een standaardaanpak kennen we dan ook niet. Ieder project is uniek. Iedere klant heeft zijn eigen uitdagingen. En ons werk is maatwerk. Geen lopende band. Een lijst met vacatures en standaard functie-omschrijvingen zul je hier dan ook niet zomaar aantreffen. We zijn een organisatie die flexibiliteit voorop stelt en het beste uit mensen haalt. Omdat onze opdrachtgevers op het beste rekenen.

Het gaat daarbij om uiteenlopende kwaliteiten: van editing tot technisch advies, van de fysieke bouw van concepten tot programmeren of installeren. Van supercreatief tot zware techniek. Onze werkelijke kracht ligt in het goed luisteren naar onze klanten. Wij zitten op de eerste rang bij de schepping van nieuwe concepten. We haken aan op het moment dat een idee nog moet worden geboren. Wij volgen niet en sturen niet, maar geven een denkrichting aan. Dat maakt het leuk om te werken bij RUIM, als je RUIMdenkend en creatief bent. Als je in staat bent om nét die trigger te geven waardoor een goed idee leidt tot een briljante presentatie. Dat is RUIM. Kun jij het aan? Neem dan nu contact met ons op.

Stagiairs zijn bij ons welkom!

 

Vacature

 

12/19 - Proces Coördinator Audiovisueel en Digitale Communicatie

 

12/20 - Communicatie en Marketing Medewerker

 

14/20 - Technisch Mederwerker uitvoer Audiovisueel en
               Digitale Communicatie projecten