OVER ONS

Eenvoud, flexibiliteit en creativiteit

Een tijdlijn, met onze voorspellingen voor de toekomst. Wat ons onderscheidende krachten zijn en het beste uit onze geschiedenis

Drie kernwaarden spelen in onze werkwijze een centrale rol: eenvoud, flexibiliteit en creativiteit. Drie woorden die staan voor het gevoel dat RUIM oproept. Ze tonen wat RUIM daadwerkelijk onderscheidt. Daarom vinden wij het belangrijk om ze te communiceren, zowel intern, naar onze medewerkers, leveranciers en netwerkpartners, als extern, naar onze opdrachtgevers.

Dankzij onze vernieuwende aanpak kunnen wij zaken doen met gerenommeerde, grote bedrijven.

Eenvoud: de fundering van RUIM bestaat uit vele jaren kennis, kunde, inzicht en ervaring binnen de markt voor professionele audiovisuele middelen. Wij zijn in staat om de behoeften van onze opdrachtgevers te vertalen naar eenvoudig te begrijpen oplossingen.

Flexibel: RUIM is klein, maar daadkrachtig en transparant. Dankzij onze organisatie, waarin netwerkpartners een belangrijke rol spelen, zijn we in staat om voor iedere klantvraag een team te vormen dat exact is toegesneden op die specifieke kwestie.

Creatief: RUIM gaat steeds uit van de klantbehoefte, is niet bang voor de 'waarom'-vraag en bedenkt 'out of the box' oplossingen.