Over ons

In de dienstverlening van RUIM spelen drie kernwaarden een centrale rol: onafhankelijkheid, oplossingsgericht denken, en creativiteit. Deze begrippen staan voor het gevoel dat wij willen oproepen bij onze opdrachtgevers. Ze tonen wat ons daadwerkelijk onderscheidt. Daarom vinden wij het belangrijk om ze te communiceren, zowel intern naar onze medewerkers, leveranciers en netwerkpartners, als extern naar onze opdrachtgevers.

Historie en toekomst

RUIM is een frisse organisatie met internationaal draagvlak die vol energie, kennis en creativiteit zit. Vanaf de oprichting in 2012 tonen we dat de wens van de klant altijd centraal staat. Daar zijn we trots op en dit zal ook altijd zo blijven!

Missie

Wij begeleiden, realiseren, ondersteunen en ontwikkelen door!

Als professionele dienstverlener hebben wij het vermogen om de centrale spil in het web te zijn als gaat om het tastbaar maken van uw presentatie vraagstuk. Ons doel is om u wijzer te maken in de wereld waar RUIM zicht in thuis voelt, zodat elk vraagstuk omgevormd kan worden tot een passend en succesvol communicatie tool.

Visie

RUIM toont dat het anders kan

Een standaard invulling bestaat niet, daarom denken wij mee en ontwerpen samen met u concepten die aansluiten bij uw presentatiebehoeften. Gedreven door kennis en gericht op resultaat krijgt elk vraagstuk een eigen vorm die creatief en effectief is. Dit doen wij anders dan anderen, op een moderne manier en met een frisse aanpak.

Ons Team

Wij zijn een organisatie die luistert naar uw behoefte. Hoe verschillend we ook kunnen zijn, we hebben één ding gemeen! Dat is de passie voor de ongelofelijke mogelijkheden in de presentatie wereld.

Partners

Onze partners zijn onze kracht. Het einddoel haal je niet alleen, maar succesvol met elkaar. Onze partners begrijpen dit en sluiten daarom perfect aan op de cultuur en werkwijze van RUIM.