Spot-on vanaf het begin

RUIM levert geen standaardproducten. Het gaat om kennisoverdracht, om het wijzer maken van onze opdrachtgevers in de wereld waarin RUIM zich thuis voelt. Daarbij halen we desgewenst vakspecialisten aan tafel, of het gaat om projectmanagement, programmering, vormgeving of copywriting. Onze onafhankelijke dienstverlening helpt gebruikers om een gefundeerde keuze te maken, die is gebaseerd op een grondige inventarisatie van de presentatie-behoeften.

Concept

RUIM levert creatief maatwerk iedere oplossing is uniek. RUIM werkt vanaf de geboorte van een idee. Soms nog voor er een duidelijke klantvraag is. RUIM helpt u deze vragen te formuleren. Daarbij passeert een keur aan creatieve ideeën de revue, waarvan er misschien maar één of enkele inzetbaar zijn in een specifieke situatie. Vaak gaat het echter om oplossingen die breder inzetbaar zijn en op maat kunnen worden gemaakt voor andere toepassingen.

Coördinatie

RUIM neemt haar opdrachtgevers mee in de wereld van de actuele audiovisuele toepassingen, vormgeving en techniek. Daarbij gaat het in de eerste plaats om het leveren van een gedegen advies in plaats van het verkopen van apparatuur. Ons vertrekpunt is de communicatiebehoefte van een klant. Van daaruit ontwerpen wij een of meerdere concepten, waarbij de functionaliteit voorop staat. RUIM is niet gebonden aan vaste leveranciers. Dit stelt ons in staat om een concept volledig onafhankelijk uit te werken en pas daarna een leverancier te zoeken die de grootste meerwaarde voor onze klanten levert.

Realisatie

Als een klant zijn keuze heeft gemaakt, zorgt RUIM voor de realisatie. Ook in deze fase blijft de positie van RUIM zuiver; de functionaliteit, gebruiksintensiteit en lage onderhoudskosten in de exploitatiefase van het ontwerp staan voorop. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om de levering van een enkele monitor of een compleet presentatiesysteem. RUIM schakelt rechtstreeks met fabrikanten, groothandel en vakspecialisten. Op die manier garanderen wij dat wij optimaal gebruik kunnen maken van de daar aanwezige expertise. Hierdoor kunnen wij inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt en sluiten wij optimaal aan bij de behoefte van de klant.

Beheer

RUIM ontwerpt exploitatiegericht. Centraal staat de gedachte dat onze oplossingen aansluiten bij de wensen van een klant die deze stelt aan de exploitatie- en beheerfase. Dankzij de modulaire opbouw zijn onze systemen steeds up-to-date te houden, zodat ze niet voortijdig verouderen. Vanaf de plannen en ideeën voor het realiseren van het audiovisueel ontwerp. Wij begeleiden verschillende projecten van de initiatiefase tot oplevering en bijkomende nazorg die uw project nodig heeft.

Doorontwikkeling

Wij richten een service-omgeving in die past bij de aanvraag en toekomstperspectief van de opdrachtgever. Dit betekent dat RUIM in een vroegtijdig stadium de klant (of diens facilitaire afdeling) mee laat kijken bij het installatieproces om zo op te leiden en kennis te delen, zodat eenvoudige storingen in eigen beheer zijn op te lossen. Waar nodig, treedt RUIM op als extra ondersteuning of vangnet. Op deze wijze blijven de servicekosten beperkt en de continuïteit van het geleverde systeem wel geborgd.