Conceptintegrator voor Reith Laser

Al meer dan vijf jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording van innovatieve audiovisuele vraagstukken.

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek.

Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.

Reith Laser

Het in 1988 opgerichte Reith Laser is specialist op het gebied van laserbewerkingen in de hightechindustrie. Een team van deskundige laserspecialisten en constante investeringen in de modernste laserapparatuur staan aan de basis van een succesvolle dienstverlening in branches als de fijnmechanische industrie, semiconductor industrie, medische industrie, lucht- en ruimtevaartindustrie en overige branches. Naast (volume)productiewerk houdt Reith Laser zicht bezig met prototyping en onderzoek. Voortdurende innovaties zijn voor Reith Laser het middel bij uitstek om de voorsprong in de markt te bewaken en uit te bouwen.

De relatie

Al meer dan vijf jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording van innovatieve audiovisuele vraagstukken. Voor deze jaren is de eigenaar van RUIM als conceptintegrator betrokken geweest bij het leveren van diverse digitale presentatievoorzieningen in de boardroom van Reith Laser.

De samenwerking die in de jaren is uitgegroeid naar een vorm waar middels digitale communicatie concepten de identiteit van Reith Laser keer op keer onderscheidend door haar markt en doelgroepen werd beleefd.

Uitvoer

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek.

In de entree is in samenwerking met interieurbureau Peter Soetekouw Styling en Design een op maat ontworpen zuil geplaatst waarop een holografisch presentatiescherm is geplaatst. Middels door Reith Laser in eigen huis geproduceerde ‘metalen’ Libelle worden alle facetten in levende lijve getoond en versterkt met een door RUIM geproduceerde digitale presentatie die op holografische wijze wordt getoond.

Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor. De voorzieningen en vergader-opstellingen zijn per ruimte afgestemd op de functie van de ruimte en de gebruikers die hiervan gebruik maken. Onder andere zijn de volgende functionaliteiten voorzien:

  • Groot formaat interactief presentatiescherm,
  • Centrale bediening & controle van de techniek,
  • Centrale bronaansluitingen verwerkt in het meubilair,
  • Op mat gemaakte cable management.

- Bron: RUIM & Reith Laster

meer experiences

Custom Videoregie Set voor Peek Bouw & Infra BV

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2018

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.