Conceptintegrator voor Reith Laser

Al meer dan vijf jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording van innovatieve audiovisuele vraagstukken.

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek.

Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.

Reith Laser

Het in 1988 opgerichte Reith Laser is specialist op het gebied van laserbewerkingen in de hightechindustrie. Een team van deskundige laserspecialisten en constante investeringen in de modernste laserapparatuur staan aan de basis van een succesvolle dienstverlening in branches als de fijnmechanische industrie, semiconductor industrie, medische industrie, lucht- en ruimtevaartindustrie en overige branches. Naast (volume)productiewerk houdt Reith Laser zicht bezig met prototyping en onderzoek. Voortdurende innovaties zijn voor Reith Laser het middel bij uitstek om de voorsprong in de markt te bewaken en uit te bouwen.

De relatie

Al meer dan vijf jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording van innovatieve audiovisuele vraagstukken. Voor deze jaren is de eigenaar van RUIM als conceptintegrator betrokken geweest bij het leveren van diverse digitale presentatievoorzieningen in de boardroom van Reith Laser.

De samenwerking die in de jaren is uitgegroeid naar een vorm waar middels digitale communicatie concepten de identiteit van Reith Laser keer op keer onderscheidend door haar markt en doelgroepen werd beleefd.

Uitvoer

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek.

In de entree is in samenwerking met interieurbureau Peter Soetekouw Styling en Design een op maat ontworpen zuil geplaatst waarop een holografisch presentatiescherm is geplaatst. Middels door Reith Laser in eigen huis geproduceerde ‘metalen’ Libelle worden alle facetten in levende lijve getoond en versterkt met een door RUIM geproduceerde digitale presentatie die op holografische wijze wordt getoond.

Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor. De voorzieningen en vergader-opstellingen zijn per ruimte afgestemd op de functie van de ruimte en de gebruikers die hiervan gebruik maken. Onder andere zijn de volgende functionaliteiten voorzien:

  • Groot formaat interactief presentatiescherm,
  • Centrale bediening & controle van de techniek,
  • Centrale bronaansluitingen verwerkt in het meubilair,
  • Op mat gemaakte cable management.

- Bron: RUIM & Reith Laster

meer experiences

Ford Family Day 2017

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Ford Fan Day 2016

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.