Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Let's make it yours!

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Wie is Vermaat?

Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retail-concepten. De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. Vermaat werkt vanuit passie en trots.

Dat drijft Vermaat om dagelijks de beste te willen zijn. Vermaat ontwikkelt horeca- en retail-concepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens, educatie en evenementen. Ook zet Vermaat eigen concepten in de markt. Vermaat haal je er zo uit. Pure producten, stijlvolle bedrijfskleding en professionele presentatie die samen één geheel vormen zodat ze elkaar versterken.

Vermaat kiest voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles met aandacht voor mens en omgeving.

Relatie

Al meer dan vier jaar mag RUIM Vermaat ondersteunen bij digitale communicatie vraagstukken. Een actieve samenwerking waar beiden elkaar keer op keer scherp houden om het beste resultaat te behalen.

Uitvoer

In december 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen de beursstand van Vermaat voor de Facilitairshow 2017 in de Jaarbeurs (Utrecht) te voorziening van een viertal innovatieve presentatiefaciliteiten. Het doel was middels verschillende digitale presentatietechnieken de bezoeker aan de show een viertal diensten op unieke wijze te laten beleven. Het presentatieconcept omvat een samenvoeging van drie verschillende unieke digitale communicatiesystemen die in hechte samenwerking met Vermaat en de stand-bouwer zijn geïmplementeerd:

Grootbeeld presentatie

Aan de buitenzijde van de stand zijn een tweetal digitale ‘LED’ billboards van circa 6 m2 in de huisstijl van de stand verwerkt, waarop twee unieke presentatie over Vermaat worden getoond. Door de strakke verwerking in het stand-ontwerp was de visuele techniek optimaal verwerkt met het meubelmaatwerk van de stand. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is de digitale presentatie vormgegeven en geïmplementeerd in de control- en processing-apparatuur van de LED techniek.

Interactieve presentatie

Aan de binnenzijde van de stand zijn op twee plekken een sfeervol zitje voorzien. Op elke plek werd een witgekleurd interactief presentatiescherm voorzien waarop middels een digitale presentatie een specifieke dienstverlening van Vermaat op innovatieve wijze werd gepresenteerd.

Middels het aanraken van het schermoppervlak met een vinger of dummy-pen kon de digitale presentatie doorlopen worden als ware het een grote iPad betrof. De digitale presentatie is gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat ontwikkeld. Hierbij heeft RUIM de programmering voorhanden genomen en zorggedragen heeft dat het idee van de presentaties op digitale en interactieve wijze beschikbaar kwamen.

360 graden VR presentatie

De derde en laatste presentatietechniek die op de beursstand is toegepast is een VR timelaps video. Middels twee VR-brillen in Vermaat-look ervaren bezoekers aan de Facilitairshow een werklocatie van Vermaat middels 360 graden opgenomen audiovisuele presentatie. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is het totale VR-concept vormgegeven en is door RUIM een extra dimensie toegevoegd door de huisstijl door te voeren in de VR-brillen.

- Bron: Vermaat & RUIM, 2017

meer experiences

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Iconische D-Day-vlag terug in Nederland

Op 15 september arriveerde de vlag per Chinook-transporthelikopter. Twee militairen droegen het reliek door een erehaag van Amerikaanse en Nederlandse militairen naar minister Jeanine Hennis-Plasschaert. “Deze vlag moet ons eraan herinneren dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Samen moeten we ons uiterste best doen om de waarden hoog te houden waarvoor de helden van D-Day bereid waren te sterven.”

Digitale communicatie en presentatie design ondersteuning voor NACH

Vanaf het moment dat de tender voor de nieuwe rechtbank in de markt is gezet, is RUIM de partner voor het audiovisuele ontwerp. Gestart in 2016 tot heden ondersteunen wij het consortium NACH met functionele en innovatieve digitale communicatie en presentatie design gericht op een meerjarige exploitatie, de begroting voor realisatie & onderhoud en de facilitaire voorbereidingen die hiermee gemoeid gaan.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Conceptintegrator voor Reith Laser

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek. Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.