Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Let's make it yours!

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Wie is Vermaat?

Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retail-concepten. De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. Vermaat werkt vanuit passie en trots.

Dat drijft Vermaat om dagelijks de beste te willen zijn. Vermaat ontwikkelt horeca- en retail-concepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens, educatie en evenementen. Ook zet Vermaat eigen concepten in de markt. Vermaat haal je er zo uit. Pure producten, stijlvolle bedrijfskleding en professionele presentatie die samen één geheel vormen zodat ze elkaar versterken.

Vermaat kiest voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles met aandacht voor mens en omgeving.

Relatie

Al meer dan vier jaar mag RUIM Vermaat ondersteunen bij digitale communicatie vraagstukken. Een actieve samenwerking waar beiden elkaar keer op keer scherp houden om het beste resultaat te behalen.

Uitvoer

In december 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen de beursstand van Vermaat voor de Facilitairshow 2017 in de Jaarbeurs (Utrecht) te voorziening van een viertal innovatieve presentatiefaciliteiten. Het doel was middels verschillende digitale presentatietechnieken de bezoeker aan de show een viertal diensten op unieke wijze te laten beleven. Het presentatieconcept omvat een samenvoeging van drie verschillende unieke digitale communicatiesystemen die in hechte samenwerking met Vermaat en de stand-bouwer zijn geïmplementeerd:

Grootbeeld presentatie

Aan de buitenzijde van de stand zijn een tweetal digitale ‘LED’ billboards van circa 6 m2 in de huisstijl van de stand verwerkt, waarop twee unieke presentatie over Vermaat worden getoond. Door de strakke verwerking in het stand-ontwerp was de visuele techniek optimaal verwerkt met het meubelmaatwerk van de stand. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is de digitale presentatie vormgegeven en geïmplementeerd in de control- en processing-apparatuur van de LED techniek.

Interactieve presentatie

Aan de binnenzijde van de stand zijn op twee plekken een sfeervol zitje voorzien. Op elke plek werd een witgekleurd interactief presentatiescherm voorzien waarop middels een digitale presentatie een specifieke dienstverlening van Vermaat op innovatieve wijze werd gepresenteerd.

Middels het aanraken van het schermoppervlak met een vinger of dummy-pen kon de digitale presentatie doorlopen worden als ware het een grote iPad betrof. De digitale presentatie is gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat ontwikkeld. Hierbij heeft RUIM de programmering voorhanden genomen en zorggedragen heeft dat het idee van de presentaties op digitale en interactieve wijze beschikbaar kwamen.

360 graden VR presentatie

De derde en laatste presentatietechniek die op de beursstand is toegepast is een VR timelaps video. Middels twee VR-brillen in Vermaat-look ervaren bezoekers aan de Facilitairshow een werklocatie van Vermaat middels 360 graden opgenomen audiovisuele presentatie. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is het totale VR-concept vormgegeven en is door RUIM een extra dimensie toegevoegd door de huisstijl door te voeren in de VR-brillen.

- Bron: Vermaat & RUIM, 2017

meer experiences

Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

ING Private Banking organiseert Flight 2020

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Totally Outsourced Office Live!

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.