Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Let's make it yours!

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Wie is Vermaat?

Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retail-concepten. De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. Vermaat werkt vanuit passie en trots.

Dat drijft Vermaat om dagelijks de beste te willen zijn. Vermaat ontwikkelt horeca- en retail-concepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens, educatie en evenementen. Ook zet Vermaat eigen concepten in de markt. Vermaat haal je er zo uit. Pure producten, stijlvolle bedrijfskleding en professionele presentatie die samen één geheel vormen zodat ze elkaar versterken.

Vermaat kiest voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles met aandacht voor mens en omgeving.

Relatie

Al meer dan vier jaar mag RUIM Vermaat ondersteunen bij digitale communicatie vraagstukken. Een actieve samenwerking waar beiden elkaar keer op keer scherp houden om het beste resultaat te behalen.

Uitvoer

In december 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen de beursstand van Vermaat voor de Facilitairshow 2017 in de Jaarbeurs (Utrecht) te voorziening van een viertal innovatieve presentatiefaciliteiten. Het doel was middels verschillende digitale presentatietechnieken de bezoeker aan de show een viertal diensten op unieke wijze te laten beleven. Het presentatieconcept omvat een samenvoeging van drie verschillende unieke digitale communicatiesystemen die in hechte samenwerking met Vermaat en de stand-bouwer zijn geïmplementeerd:

Grootbeeld presentatie

Aan de buitenzijde van de stand zijn een tweetal digitale ‘LED’ billboards van circa 6 m2 in de huisstijl van de stand verwerkt, waarop twee unieke presentatie over Vermaat worden getoond. Door de strakke verwerking in het stand-ontwerp was de visuele techniek optimaal verwerkt met het meubelmaatwerk van de stand. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is de digitale presentatie vormgegeven en geïmplementeerd in de control- en processing-apparatuur van de LED techniek.

Interactieve presentatie

Aan de binnenzijde van de stand zijn op twee plekken een sfeervol zitje voorzien. Op elke plek werd een witgekleurd interactief presentatiescherm voorzien waarop middels een digitale presentatie een specifieke dienstverlening van Vermaat op innovatieve wijze werd gepresenteerd.

Middels het aanraken van het schermoppervlak met een vinger of dummy-pen kon de digitale presentatie doorlopen worden als ware het een grote iPad betrof. De digitale presentatie is gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat ontwikkeld. Hierbij heeft RUIM de programmering voorhanden genomen en zorggedragen heeft dat het idee van de presentaties op digitale en interactieve wijze beschikbaar kwamen.

360 graden VR presentatie

De derde en laatste presentatietechniek die op de beursstand is toegepast is een VR timelaps video. Middels twee VR-brillen in Vermaat-look ervaren bezoekers aan de Facilitairshow een werklocatie van Vermaat middels 360 graden opgenomen audiovisuele presentatie. Gezamenlijk met de communicatie-afdeling van Vermaat is het totale VR-concept vormgegeven en is door RUIM een extra dimensie toegevoegd door de huisstijl door te voeren in de VR-brillen.

- Bron: Vermaat & RUIM, 2017

meer experiences

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

ING Private Banking organiseert Flight 2020

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.