Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

Oplossing die aansluit op de visie van Hezelburcht en de dagelijkse werkomgeving

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Wie is Hezelburcht Advies?

Al ruim twintig jaar biedt Hezelburcht optimale subsidieondersteuning om strategische, financiële en innovatieve ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.

Op het pand aan de Lange Hezelstraat 101 te Nijmegen prijken nog altijd de ‘vreemde’ vogels in Jugendstil. De decoraties waren destijds de inspiratiebron voor het logo van Hezelburcht, het bedrijf is ontstaan in Nijmegen en in 20 jaar gegroeid naar een organisatie met vijf locaties in Nederland en België en 70 experts. Hezelburcht levert een bijdrage aan die vernieuwing. Niet door met regelingen en subsidies langs de deuren te gaan, maar door steeds goed te blijven luisteren naar de doelen van haar opdrachtgevers.

Uitvoer

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden. Professionele presentatievoorzieningen die aansluiten op de visie van Hezelburcht en de dagelijkse werkomgeving van de experts en toegepast kunnen worden in een kleine setting (max. 10 personen) of grote setting (max. 100 personen).

Onder andere zijn de volgende innovatieve concepten geïmplementeerd:

 • Een compacte professionele presentatieoplossing voor het weergeven van platte audiovisuele presentaties, maar welke ook toegepast kan worden voor videoconference. Het geheel wordt aangestuurd met een centraal control paneel op knoppenniveau. Bronnen kunnen op verschillende manieren worden weergegeven, bekabeld maar ook draadloos via een dedicated WiFi presentatienetwerk.
 • Een multifunctionele presentatieoplossing is voorzien in de ruimte waar max. 100 personen gehuisvest kunnen worden. Gekeken naar het architectonisch ontwerp, stijlvorming en kleurgebruik van de ruimte is een presentatievoorziening geplaatst die door een leek eenvoudig te bedienen is. Zo zijn onder andere de volgende functionaliteiten beschikbaar:
  • De bronnen kunnen op verschillende manieren worden weergegeven. Bekabeld, maar ook draadloos via een dedicated WiFi presentatienetwerk;
  • Het audiosysteem is specifiek berekend voor deze ruimte, zodat een optimale spraakverstaanbaarheid wordt gerealiseerd;
  • Een mediaomgeving met het Sonos platform als basis biedt voor het weergeven van een dynamische audiovisuele beleving;
  • Het touch-control paneel met drukgevoelig scherm helpt de gebruiker in de ruimte de voorzieningen en bronnen eenvoudig te bediening;
  • De custom-made montageophanging van de monitor voorziet in een gebruik waarbij de visuele presentatievoorziening in verschillende opstelling toegepast kan worden. Wanneer men geen gebruik maakt van de visuele presentatievoorziening, dan valt deze minimaal op.

De ontwerpen beantwoorden voor Hezelburcht een perfecte aanvulling om de gebruikers te ondersteunen bij vergaderingen, scrumsessies, grootschalige presentaties, evenementen en borrel & feestactiviteiten.

- Bron: RUIM & Hezelburcht

meer experiences

Ford Fan Day 2016

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.