Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

Oplossing die aansluit op de visie van Hezelburcht en de dagelijkse werkomgeving

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Wie is Hezelburcht Advies?

Al ruim twintig jaar biedt Hezelburcht optimale subsidieondersteuning om strategische, financiële en innovatieve ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.

Op het pand aan de Lange Hezelstraat 101 te Nijmegen prijken nog altijd de ‘vreemde’ vogels in Jugendstil. De decoraties waren destijds de inspiratiebron voor het logo van Hezelburcht, het bedrijf is ontstaan in Nijmegen en in 20 jaar gegroeid naar een organisatie met vijf locaties in Nederland en België en 70 experts. Hezelburcht levert een bijdrage aan die vernieuwing. Niet door met regelingen en subsidies langs de deuren te gaan, maar door steeds goed te blijven luisteren naar de doelen van haar opdrachtgevers.

Uitvoer

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden. Professionele presentatievoorzieningen die aansluiten op de visie van Hezelburcht en de dagelijkse werkomgeving van de experts en toegepast kunnen worden in een kleine setting (max. 10 personen) of grote setting (max. 100 personen).

Onder andere zijn de volgende innovatieve concepten geïmplementeerd:

 • Een compacte professionele presentatieoplossing voor het weergeven van platte audiovisuele presentaties, maar welke ook toegepast kan worden voor videoconference. Het geheel wordt aangestuurd met een centraal control paneel op knoppenniveau. Bronnen kunnen op verschillende manieren worden weergegeven, bekabeld maar ook draadloos via een dedicated WiFi presentatienetwerk.
 • Een multifunctionele presentatieoplossing is voorzien in de ruimte waar max. 100 personen gehuisvest kunnen worden. Gekeken naar het architectonisch ontwerp, stijlvorming en kleurgebruik van de ruimte is een presentatievoorziening geplaatst die door een leek eenvoudig te bedienen is. Zo zijn onder andere de volgende functionaliteiten beschikbaar:
  • De bronnen kunnen op verschillende manieren worden weergegeven. Bekabeld, maar ook draadloos via een dedicated WiFi presentatienetwerk;
  • Het audiosysteem is specifiek berekend voor deze ruimte, zodat een optimale spraakverstaanbaarheid wordt gerealiseerd;
  • Een mediaomgeving met het Sonos platform als basis biedt voor het weergeven van een dynamische audiovisuele beleving;
  • Het touch-control paneel met drukgevoelig scherm helpt de gebruiker in de ruimte de voorzieningen en bronnen eenvoudig te bediening;
  • De custom-made montageophanging van de monitor voorziet in een gebruik waarbij de visuele presentatievoorziening in verschillende opstelling toegepast kan worden. Wanneer men geen gebruik maakt van de visuele presentatievoorziening, dan valt deze minimaal op.

De ontwerpen beantwoorden voor Hezelburcht een perfecte aanvulling om de gebruikers te ondersteunen bij vergaderingen, scrumsessies, grootschalige presentaties, evenementen en borrel & feestactiviteiten.

- Bron: RUIM & Hezelburcht

meer experiences

Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Audiovisuele concepten voor de Emons Group

In een consortium samenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn verschillende audiovisuele concepten in functioneerbare installatie ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2018

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Totally Outsourced Office Live!

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.