‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

Open your mind bij D&B the facility group tijdens de eerste editie van Facility For Future.

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is de meest integrale facilitaire dienstverlener binnen de Nederlandse markt. Zij volgen met hun facilitaire dienstverlening een customer intimacy strategie waarbij de services altijd maatwerk zijn voor hun opdrachtgever en diens werkomgeving. Elke dienst van D&B The Facility Group dient een sterke mate van onderscheidend vermogen te hebben in de eigen deelmarkt. Tegelijkertijd werken de facilitaire professionals op locaties waar door D&B The Facility Group meerdere diensten worden verzorgd in elkaars verlengde om tot een toonaangevende customer journey te komen binnen de facilitaire dienstverlening.

D&B The Facility Group heeft als co-founder van Facility For Future standruimte aangeboden aan drie zeer opwindende start-ups / scale-ups die dagelijks bezig zijn met de toekomst. Zij zijn immers diegenen die de toekomst van de werkomgeving vorm zullen geven.

Over het Facility for Future event

Facility for Future is nadrukkelijk geen ‘vakbeurs’, maar een facilitair evenement. De perfecte blend van een seminar, een congres, een expo en een experience center. Facilitaire, HRM en Real Estate professionals in een beslissersrol zouden zich door dit event aangetrokken moeten voelen omdat zij op de hoogte willen zijn van de meest recente ontwikkelingen en inzichten die verband houden met de werkomgeving van de nabije toekomst. Alle relevante thema’s van morgen passeren de revue: smart buildings, the connected office, de circulaire economie, big data en sensoren, de inclusieve maatschappij, robotica, grotere vitaliteit en de War-for-Talent.

Lone Rooftop

Het Nederlandse Lone Rooftop met haar intelligent building platform PIE (Position Intelligence Engine) berekent op basis van slimme algoritmen hoeveel mensen zich op welk moment waar in een gebouw bevinden. Op deze wijze krijgt men diepgaand inzicht in hoe een gebouw gebruikt wordt. Vervolgens is PIE in staat om deze data beschikbaar te maken voor relevante systemen en applicaties en ontsluit zij alle mogelijkheden van het intelligente gebouw.

Healthy Workers

Startup Healthy Workers constateert dat organisaties miljarden euro’s investeren in de vitaliteit van de workforce. Tegelijkertijd constateert zij dat bedrijven vervolgens echter nauwelijks inzichtelijk hebben wat al die investeringen daadwerkelijk opleveren. Noch financieel, noch concreet voor de well-being van werknemers. Healthy Workers gebruikt sensors en applicaties om well-being in de werkomgeving in beeld te brengen en vervolgens gebruiken zij deze ruwe data om tot stuurinformatie en inzichten te komen.

RUIM toont dat het anders kan

Voor RUIM heeft digitale en virtuele communicatie geen geheimen. Op Facility for Future zullen wij zeker veel Virtual Reality tegenkomen. Maar VR vertegenwoordigt slechts een tussenfase. De toekomst ligt bij augmented reality en holografie.

Uitvoer

Naast als scale-up onderdeel zijn van het consortium heeft RUIM in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd en zijn tijdens het evenement de start-ups / scale-ups begeleid en ondersteunend in het gebruik van de digitale middelen.

In het hart van de stand is een persoonsgrote holografie geplaatst waar met de bezoeker aan de stand het dialoog werd aangegaan, hoe de hostess in de toekomst haar gasten zal aanspreken. Is deze er nog wel in levende lijve of op virtuele wijze! Middels een opgenomen scenario werd op beeld en audio een holografische presentatie getoond die in coördinatie van RUIM is opgenomen.

Voor Lone Rooftop heeft RUIM een tweetal high resolutie narrowcasting presentatieschermen in stijl van de stand voorzien waarop de dienstverlening van deze start-up werd gepresenteerd. Met een realtime verbinding en de gekoppelde koppelde (laptop/tablet) kon het verhaal achter Lone Rooftop en het product op dynamische wijze op twee presentatischermen getoond worden.

Voor Healthy Workers is een 84-inch interactieve tafel geplaatst waar de bezoeker aan de stand op krukken rondom de interactieve tafel kon plaats nemen om op innovatieve en frisse wijze het verhaal achter Healthy Workers. Dit middels een audiovisuele presentatie die middels touch werd gepresenteerd.

- Bron: RUIM & Facility For Future, Januari 2017

meer experiences

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.