Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

Al meer dan vier jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording van innovatieve audiovisuele vraagstukken.

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

Wie is Reith Laser?

Het is 1988 opgerichte Reith Laser is specialist op het gebied van laserbewerkingen in de hightech industrie. Een team van deskundige laserspecialisten en constante investeringen in de modernste laserapparatuur staan aan de basis van een succesvolle dienstverlening in branches als de fijnmechanische industrie, semiconductor industrie, medische industrie, lucht- en ruimtevaartindustrie en overige branches. Naast (volume)productiewerk houdt Reith Laser zich bezig met prototyping en onderzoek. Voortdurende innovaties zijn voor Reith Laser het middel bij uitstek om de voorsprong in de markt te bewaken en uit te bouwen.

Relatie

Al meer dan vier jaar is RUIM de sparingspartner van Reith Laser als het gaat om de beantwoording innovatieve audiovisuele vraagstukken. De samenwerking die in de jaren is uitgegroeid naar een vorm waar middels digitale communicatie concepten de identiteit van Reith laser keer op keer onderscheidend door haar markt en doelgroepen werd beleefd.

Uitvoer

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek. Een top of mind gedachte die tevens de markt en de doelgroep laat zien dat Reith Laser ook op andere gebieden voorop loopt. Het presentatieconcept omvat een samenvoeging van drie verschillende unieke digitale communicatiesystemen die in hechte samenwerking met Reith Laser en de standontwerper zijn geïmplementeerd:

1) Grootbeeld presentatie
Verwerkt in de stand is een in huisstijl gebracht presentatiescherm, waarop een pakkende bedrijfsfilm wordt getoond die een kijkje geeft in de keuken van Reith Laser. Het in huisstijl brengen van het presentatiescherm met een hoogwaardige wrapping, het programmeren van de content en het leveren & (de)monteren van de techniek is door RUIM verzorgt.

2) 360 graden presentatie
Op een tablet is een custom made presentatietool beschikbaar waarin in een 360 graden opgemaakte huisstijl verschillende informatie op interactieve wijze digitaal op te roepen. Door het salesgesprek aan te gaan aan een (sta)tafel kan middels een liggende tablet een interactieve bron geraadpleegd worden. Het programmeren van de op maat gemaakte presentatietool, postproductie, toevoegen van de interactieve content, inrichten van een ad-hoc netwerk en het leveren & (de)monteren van de techniek is door RUIM verzorgt.

3) Holografische presentatie
Op een op maat gemaakte presentatiezuil in stijl van de beursstand is een holografisch presentatie display geplaatst. Vanuit drie zijden is de verschillende audiovisuele content te beleven, waarbij de hologram een unieke 3D content beleving overbrengt rondom met precisie-lasertechniek geproduceerde F1 auto. Het in huisstijl brengen van het display, het programmeren van de op maat gemaakte holografische presentatie, postproductie en het leveren & (de)monteren van de techniek is door RUIM verzorgt.

Na afloop van het meerdaagse evenement hebben enkele systemen een vaste plek gekregen binnen de huisvestiging van Reith Laser en/of worden toegepast in externe marketing en communicatie activiteiten.

- Bron: Reith Laser & RUIM

meer experiences

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Conceptintegrator voor Reith Laser

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek. Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.