Ford Fan Day 2016

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Ford Fan Day 2016

Op 4 september j.l. organiseerde Ford Nederland een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. Op de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest. Tijdens de aanwezigheid van alle Ford clubs in Nederland konden de bezoekers met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid had Ford Nederland de nieuwe Ford GT supercar naar Nederland gehaald. De eerste keer dat deze lichtgewicht sportauto te zien was in Nederland. Ook was dit het jaar dat het model ‘Fiesta’ 40 jaar bestond. Met behulp van de liefhebbers was een tijdslijn gerealiseerd waar alle generaties te zien waren, van het allereerste model tot de nieuwste uitvoering, de Fiesta ST-line.

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Vanaf schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo werd over het evenemententerrein een audio-installatie voor achtergrond muziek en spraakversterking gerealiseerd.

Voor de prijsuitreikingen werd een podium geplaatst, en voor de routing en signing werd een opmaat gemaakte bewegwijzering over het hele terrein geplaatst. Voor de verschillende stands en horecapunten werd stroomvoorziening verzorgt. Ook werd er een overkapping geplaatst om de speciaal uit Amerika overgekomen GT supercar te beschermen tegen wind en regen.

- Bron: Ford Nederland, September 2016

meer experiences

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Digitale communicatie en presentatie design ondersteuning voor NACH

Vanaf het moment dat de tender voor de nieuwe rechtbank in de markt is gezet, is RUIM de partner voor het audiovisuele ontwerp. Gestart in 2016 tot heden ondersteunen wij het consortium NACH met functionele en innovatieve digitale communicatie en presentatie design gericht op een meerjarige exploitatie, de begroting voor realisatie & onderhoud en de facilitaire voorbereidingen die hiermee gemoeid gaan.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.