Ford Fan Day 2016

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Ford Fan Day 2016

Op 4 september j.l. organiseerde Ford Nederland een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. Op de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest. Tijdens de aanwezigheid van alle Ford clubs in Nederland konden de bezoekers met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid had Ford Nederland de nieuwe Ford GT supercar naar Nederland gehaald. De eerste keer dat deze lichtgewicht sportauto te zien was in Nederland. Ook was dit het jaar dat het model ‘Fiesta’ 40 jaar bestond. Met behulp van de liefhebbers was een tijdslijn gerealiseerd waar alle generaties te zien waren, van het allereerste model tot de nieuwste uitvoering, de Fiesta ST-line.

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Vanaf schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo werd over het evenemententerrein een audio-installatie voor achtergrond muziek en spraakversterking gerealiseerd.

Voor de prijsuitreikingen werd een podium geplaatst, en voor de routing en signing werd een opmaat gemaakte bewegwijzering over het hele terrein geplaatst. Voor de verschillende stands en horecapunten werd stroomvoorziening verzorgt. Ook werd er een overkapping geplaatst om de speciaal uit Amerika overgekomen GT supercar te beschermen tegen wind en regen.

- Bron: Ford Nederland, September 2016

meer experiences

Digitale prikkelingen dragen bij aan innovatieve zorg

Sandstep Healthcare is de Nederlandse investeringspartij voor het realiseren van de meest innovatieve zorg binnen nieuwe of bestaande financieel gezonde zorgondernemingen. En speelt in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2018

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.