Ford Fan Day 2016

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Ford Fan Day 2016

Op 4 september j.l. organiseerde Ford Nederland een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. Op de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest. Tijdens de aanwezigheid van alle Ford clubs in Nederland konden de bezoekers met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid had Ford Nederland de nieuwe Ford GT supercar naar Nederland gehaald. De eerste keer dat deze lichtgewicht sportauto te zien was in Nederland. Ook was dit het jaar dat het model ‘Fiesta’ 40 jaar bestond. Met behulp van de liefhebbers was een tijdslijn gerealiseerd waar alle generaties te zien waren, van het allereerste model tot de nieuwste uitvoering, de Fiesta ST-line.

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Vanaf schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo werd over het evenemententerrein een audio-installatie voor achtergrond muziek en spraakversterking gerealiseerd.

Voor de prijsuitreikingen werd een podium geplaatst, en voor de routing en signing werd een opmaat gemaakte bewegwijzering over het hele terrein geplaatst. Voor de verschillende stands en horecapunten werd stroomvoorziening verzorgt. Ook werd er een overkapping geplaatst om de speciaal uit Amerika overgekomen GT supercar te beschermen tegen wind en regen.

- Bron: Ford Nederland, September 2016

meer experiences

Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

Audiovisuele concepten voor de Emons Group

In een consortium samenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn verschillende audiovisuele concepten in functioneerbare installatie ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Audiovisuele oplossingen voor Bakkersland in Aalsmeer

RUIM heeft Bakkersland ondersteund bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse audiovisuele vraagstukken waaronder het ontwerp en implementatie van de algemene muziekinstallatie in de productiehallen, Narrowcasting in de algemene gebruikersruimten en overloopgebieden, en meer.