Ford Fan Day 2016

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Ford Fan Day 2016

Op 4 september j.l. organiseerde Ford Nederland een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. Op de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest. Tijdens de aanwezigheid van alle Ford clubs in Nederland konden de bezoekers met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid had Ford Nederland de nieuwe Ford GT supercar naar Nederland gehaald. De eerste keer dat deze lichtgewicht sportauto te zien was in Nederland. Ook was dit het jaar dat het model ‘Fiesta’ 40 jaar bestond. Met behulp van de liefhebbers was een tijdslijn gerealiseerd waar alle generaties te zien waren, van het allereerste model tot de nieuwste uitvoering, de Fiesta ST-line.

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Vanaf schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo werd over het evenemententerrein een audio-installatie voor achtergrond muziek en spraakversterking gerealiseerd.

Voor de prijsuitreikingen werd een podium geplaatst, en voor de routing en signing werd een opmaat gemaakte bewegwijzering over het hele terrein geplaatst. Voor de verschillende stands en horecapunten werd stroomvoorziening verzorgt. Ook werd er een overkapping geplaatst om de speciaal uit Amerika overgekomen GT supercar te beschermen tegen wind en regen.

- Bron: Ford Nederland, September 2016

meer experiences

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.

Digitale prikkelingen dragen bij aan innovatieve zorg

Sandstep Healthcare is de Nederlandse investeringspartij voor het realiseren van de meest innovatieve zorg binnen nieuwe of bestaande financieel gezonde zorgondernemingen. En speelt in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Totally Outsourced Office Live!

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.