Custom Videoregie Set voor Peek Bouw & Infra BV

Samenstellen van een videoregie set voor Peek Bouw & Infra BV inclusief een professionele drone van DJI.

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.

De diversiteit waar RUIM haar adviezen op mag baseren is heden dagen enorm. Zo ook de snelle ontwikkelingen op het vlak van digitale communicatie en registratie. Waar u RUIM kent van het audiovisuele concept breiden wij onze expertise steeds verder uit en begeleiden, realiseren en onderhouden wij heden dagen ook vraagstukken aangaande Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), 360 live- en timelabvideo en dronetechniek.

Wie is Peek Bouw & Infra BV?

Peek Bouw & Infra voorziet al meer dan 65 jaar in vrijwel elke vraag in grond - weg - water- en utiliteitsbouw. Daarnaast heeft Peek Bouw & infra zich gespecialiseerd in de realisatie van geluidsschermen, wijk- en stadsparken, bmx- en skateparken en de herinrichting van woonwagencentra.

Relatie

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.

Uitvoer

Voor de bouwondernemer Peek Bouw & Infra hebben wij de ondersteuning mogen verzorgen in het adviseren, implementeren en onderhouden van een professionele drone-video opname systemen. Het verzoek van Peek Bouw & Infra was antwoord te geven in de mogelijkheden die er heden dagen zijn waarmee eigen projecten ruimtelijk kunnen worden geregistreerd. Al snel kwamen we op audiovisuele opnamen techniek die vanuit de lucht inzetbaar zou kunnen zijn. De projecten van Peek Bouw & Infra zijn immers vaak van grotere omvang en is daarom de opnamehoek van wezenlijk belang.

In samenwerking met de marketing en communicatieafdeling van Peek Bouw & Infra is een videoregie set samengesteld met als hard een professionele drone van DJI. Geheel verpakt in een schokabsorberende en waterdichte transportkoffer kan de videoregie set op elke opname locatie in een handomdraai productie klaar worden gemaakt.

- Bron: Peek Bouw & Infra & RUIM, 2017

meer experiences

Ford Family Day 2017

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Ford Fan Day 2016

In directe samenwerking Ford Nederland en het NMM heeft RUIM het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

Digitale communicatie en presentatie design ondersteuning voor NACH

Vanaf het moment dat de tender voor de nieuwe rechtbank in de markt is gezet, is RUIM de partner voor het audiovisuele ontwerp. Gestart in 2016 tot heden ondersteunen wij het consortium NACH met functionele en innovatieve digitale communicatie en presentatie design gericht op een meerjarige exploitatie, de begroting voor realisatie & onderhoud en de facilitaire voorbereidingen die hiermee gemoeid gaan.