Custom Videoregie Set voor Peek Bouw & Infra BV

Samenstellen van een videoregie set voor Peek Bouw & Infra BV inclusief een professionele drone van DJI.

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.

De diversiteit waar RUIM haar adviezen op mag baseren is heden dagen enorm. Zo ook de snelle ontwikkelingen op het vlak van digitale communicatie en registratie. Waar u RUIM kent van het audiovisuele concept breiden wij onze expertise steeds verder uit en begeleiden, realiseren en onderhouden wij heden dagen ook vraagstukken aangaande Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), 360 live- en timelabvideo en dronetechniek.

Wie is Peek Bouw & Infra BV?

Peek Bouw & Infra voorziet al meer dan 65 jaar in vrijwel elke vraag in grond - weg - water- en utiliteitsbouw. Daarnaast heeft Peek Bouw & infra zich gespecialiseerd in de realisatie van geluidsschermen, wijk- en stadsparken, bmx- en skateparken en de herinrichting van woonwagencentra.

Relatie

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.

Uitvoer

Voor de bouwondernemer Peek Bouw & Infra hebben wij de ondersteuning mogen verzorgen in het adviseren, implementeren en onderhouden van een professionele drone-video opname systemen. Het verzoek van Peek Bouw & Infra was antwoord te geven in de mogelijkheden die er heden dagen zijn waarmee eigen projecten ruimtelijk kunnen worden geregistreerd. Al snel kwamen we op audiovisuele opnamen techniek die vanuit de lucht inzetbaar zou kunnen zijn. De projecten van Peek Bouw & Infra zijn immers vaak van grotere omvang en is daarom de opnamehoek van wezenlijk belang.

In samenwerking met de marketing en communicatieafdeling van Peek Bouw & Infra is een videoregie set samengesteld met als hard een professionele drone van DJI. Geheel verpakt in een schokabsorberende en waterdichte transportkoffer kan de videoregie set op elke opname locatie in een handomdraai productie klaar worden gemaakt.

- Bron: Peek Bouw & Infra & RUIM, 2017

meer experiences

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2018

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk vanĀ  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.