Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

Een op maat ontworpen kiosk in ‘portrait’ stijl met een strakke afwerking en slanke vormgeving.

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Wie is Paviljoen de Toekomst?

Paviljoen de Toekomst is het adres om heerlijk onbeperkt te dineren in een van de restaurants. Om de avond compleet te maken kun je vooraf of aansluitend kiezen voor verschillende soorten vertier. Een multifunctionele locatie waar de bezoeker kan genieten gedurende de dag en de avond. In het gebouw bevinding zich verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten:

  • Barbacoa BBQ & Grill Restaurant
  • Pooltime Bowling Houten
  • Yakimono Wok & Teppanyaki
  • Laser Game Houten
  • Glowgolf Houten

Uitvoer

Op de locatie waar Paviljoen de Toekomst is gevestigd zijn meerdere aanbieders gevestigd over de bouwlagen van het gebouw. Door de diversiteit van faciliteiten die worden aangeboden heeft de beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening die de bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

In huisstijl is door RUIM een Kiosk ontwikkeld waar middels een digitale presentatie (Narrowcasting) in tijdsschema wordt gevisualiseerd. Een op maat ontworpen kiosk in ‘portrait’ stijl met een strakke afwerking en slanke vormgeving. De kiosk biedt plaats aan een 49 inch presentatiemonitoren, elektrificatie, cable-management en passieve koelingsfaciliteiten om de techniek op gewenste temperatuur te behouden. Op het presentatiescherm wordt op digitale wijze informatie getoond over de activiteiten in het gebouw. Naast algemene informatie over de restaurants en aanbieders van activiteiten, worden ook een digitale plattegrond, arrangementen en acties getoond. Verschillende informatiestromen die bij elkaar komen in een door RUIM ontwikkelde visuele template.

Gedurende de periode waarin de presentatieoplossing wordt gebruikt zal RUIM ondersteuning bieden in het aanpassen van de presentatiecontent en het onderhouden van de technische kiosk.

- Bron: RUIM

meer experiences

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Innovaties gepresenteerd in digitale event theater

Tijdens een uniek partner-event worden nieuwe productinnovaties van Duco gepresseerd in een spraakmakend digitaal theater.