Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

Een op maat ontworpen kiosk in ‘portrait’ stijl met een strakke afwerking en slanke vormgeving.

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Wie is Paviljoen de Toekomst?

Paviljoen de Toekomst is het adres om heerlijk onbeperkt te dineren in een van de restaurants. Om de avond compleet te maken kun je vooraf of aansluitend kiezen voor verschillende soorten vertier. Een multifunctionele locatie waar de bezoeker kan genieten gedurende de dag en de avond. In het gebouw bevinding zich verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten:

  • Barbacoa BBQ & Grill Restaurant
  • Pooltime Bowling Houten
  • Yakimono Wok & Teppanyaki
  • Laser Game Houten
  • Glowgolf Houten

Uitvoer

Op de locatie waar Paviljoen de Toekomst is gevestigd zijn meerdere aanbieders gevestigd over de bouwlagen van het gebouw. Door de diversiteit van faciliteiten die worden aangeboden heeft de beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening die de bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

In huisstijl is door RUIM een Kiosk ontwikkeld waar middels een digitale presentatie (Narrowcasting) in tijdsschema wordt gevisualiseerd. Een op maat ontworpen kiosk in ‘portrait’ stijl met een strakke afwerking en slanke vormgeving. De kiosk biedt plaats aan een 49 inch presentatiemonitoren, elektrificatie, cable-management en passieve koelingsfaciliteiten om de techniek op gewenste temperatuur te behouden. Op het presentatiescherm wordt op digitale wijze informatie getoond over de activiteiten in het gebouw. Naast algemene informatie over de restaurants en aanbieders van activiteiten, worden ook een digitale plattegrond, arrangementen en acties getoond. Verschillende informatiestromen die bij elkaar komen in een door RUIM ontwikkelde visuele template.

Gedurende de periode waarin de presentatieoplossing wordt gebruikt zal RUIM ondersteuning bieden in het aanpassen van de presentatiecontent en het onderhouden van de technische kiosk.

- Bron: RUIM

meer experiences

Iconische D-Day-vlag terug in Nederland

Op 15 september arriveerde de vlag per Chinook-transporthelikopter. Twee militairen droegen het reliek door een erehaag van Amerikaanse en Nederlandse militairen naar minister Jeanine Hennis-Plasschaert. “Deze vlag moet ons eraan herinneren dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Samen moeten we ons uiterste best doen om de waarden hoog te houden waarvoor de helden van D-Day bereid waren te sterven.”

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.