Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

Een op maat ontworpen kiosk in ‘portrait’ stijl met een strakke afwerking en slanke vormgeving.

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Wie is Paviljoen de Toekomst?

Paviljoen de Toekomst is het adres om heerlijk onbeperkt te dineren in een van de restaurants. Om de avond compleet te maken kun je vooraf of aansluitend kiezen voor verschillende soorten vertier. Een multifunctionele locatie waar de bezoeker kan genieten gedurende de dag en de avond. In het gebouw bevinding zich verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten:

  • Barbacoa BBQ & Grill Restaurant
  • Pooltime Bowling Houten
  • Yakimono Wok & Teppanyaki
  • Laser Game Houten
  • Glowgolf Houten

Uitvoer

Op de locatie waar Paviljoen de Toekomst is gevestigd zijn meerdere aanbieders gevestigd over de bouwlagen van het gebouw. Door de diversiteit van faciliteiten die worden aangeboden heeft de beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening die de bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

In huisstijl is door RUIM een Kiosk ontwikkeld waar middels een digitale presentatie (Narrowcasting) in tijdsschema wordt gevisualiseerd. Een op maat ontworpen kiosk in ‘portrait’ stijl met een strakke afwerking en slanke vormgeving. De kiosk biedt plaats aan een 49 inch presentatiemonitoren, elektrificatie, cable-management en passieve koelingsfaciliteiten om de techniek op gewenste temperatuur te behouden. Op het presentatiescherm wordt op digitale wijze informatie getoond over de activiteiten in het gebouw. Naast algemene informatie over de restaurants en aanbieders van activiteiten, worden ook een digitale plattegrond, arrangementen en acties getoond. Verschillende informatiestromen die bij elkaar komen in een door RUIM ontwikkelde visuele template.

Gedurende de periode waarin de presentatieoplossing wordt gebruikt zal RUIM ondersteuning bieden in het aanpassen van de presentatiecontent en het onderhouden van de technische kiosk.

- Bron: RUIM

meer experiences

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

ING Private Banking organiseert Flight 2020

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.