Ford Family Day 2017

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Ford Family Day 2017

Op 3 september j.l. organiseerde Ford Nederland voor de tweede keer in de afgelopen twee jaar een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. De locatie was de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest welke een schitterende parkeerplek bood voor de diverse Nederlandse Ford clubs. Zij konden met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid stond het nieuwe model ‘Fiesta’ in de schijnwerpers. Een icoon waarvan al vele generaties modellen rondrijden. Tijdens het evenement konden bezoekers de nieuwe Fiesta ervaren door op en rond het Soesterberg evenemententerrein een proefrit te maken. Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

Wegens de positieve samenwerking tijdens het eerste evenement heeft RUIM in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Het schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo zijn de volgende faciliteiten verzorgt:

  • Audio-installatie voor spraak en ‘sfeer’ muziek op het evenemententerrein
  • Een opmaat gemaakt podium met 2 ramps waar bezoekers met een ‘uniek’ Ford onder de aandacht werden gebracht door de spreekstalmeester Carlo Brantsen
  • Zorgdragen voor duidelijke routing en signing plus opmaat gemaakte bewegwijzering
  • Zorgdragen voor stroomvoorziening voor verschillende stands en horecapunten

- Bron: Ford Nederland, September 2017

meer experiences

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

Digitale prikkelingen dragen bij aan innovatieve zorg

Sandstep Healthcare is de Nederlandse investeringspartij voor het realiseren van de meest innovatieve zorg binnen nieuwe of bestaande financieel gezonde zorgondernemingen. En speelt in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt.