Ford Family Day 2017

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Ford Family Day 2017

Op 3 september j.l. organiseerde Ford Nederland voor de tweede keer in de afgelopen twee jaar een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. De locatie was de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest welke een schitterende parkeerplek bood voor de diverse Nederlandse Ford clubs. Zij konden met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid stond het nieuwe model ‘Fiesta’ in de schijnwerpers. Een icoon waarvan al vele generaties modellen rondrijden. Tijdens het evenement konden bezoekers de nieuwe Fiesta ervaren door op en rond het Soesterberg evenemententerrein een proefrit te maken. Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

Wegens de positieve samenwerking tijdens het eerste evenement heeft RUIM in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Het schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo zijn de volgende faciliteiten verzorgt:

  • Audio-installatie voor spraak en ‘sfeer’ muziek op het evenemententerrein
  • Een opmaat gemaakt podium met 2 ramps waar bezoekers met een ‘uniek’ Ford onder de aandacht werden gebracht door de spreekstalmeester Carlo Brantsen
  • Zorgdragen voor duidelijke routing en signing plus opmaat gemaakte bewegwijzering
  • Zorgdragen voor stroomvoorziening voor verschillende stands en horecapunten

- Bron: Ford Nederland, September 2017

meer experiences

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2018

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.