Ford Family Day 2017

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Ford Family Day 2017

Op 3 september j.l. organiseerde Ford Nederland voor de tweede keer in de afgelopen twee jaar een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. De locatie was de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest welke een schitterende parkeerplek bood voor de diverse Nederlandse Ford clubs. Zij konden met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid stond het nieuwe model ‘Fiesta’ in de schijnwerpers. Een icoon waarvan al vele generaties modellen rondrijden. Tijdens het evenement konden bezoekers de nieuwe Fiesta ervaren door op en rond het Soesterberg evenemententerrein een proefrit te maken. Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

Wegens de positieve samenwerking tijdens het eerste evenement heeft RUIM in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Het schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo zijn de volgende faciliteiten verzorgt:

  • Audio-installatie voor spraak en ‘sfeer’ muziek op het evenemententerrein
  • Een opmaat gemaakt podium met 2 ramps waar bezoekers met een ‘uniek’ Ford onder de aandacht werden gebracht door de spreekstalmeester Carlo Brantsen
  • Zorgdragen voor duidelijke routing en signing plus opmaat gemaakte bewegwijzering
  • Zorgdragen voor stroomvoorziening voor verschillende stands en horecapunten

- Bron: Ford Nederland, September 2017

meer experiences

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.