Ford Family Day 2017

Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Ford Family Day 2017

Op 3 september j.l. organiseerde Ford Nederland voor de tweede keer in de afgelopen twee jaar een leuke bijeenkomst voor elke Ford liefhebber. De locatie was de voormalige landingsbaan van de militaire vliegbasis in Soest welke een schitterende parkeerplek bood voor de diverse Nederlandse Ford clubs. Zij konden met hun auto het evenement gratis betreden, wat een groot succes werd.

Speciaal voor deze gelegenheid stond het nieuwe model ‘Fiesta’ in de schijnwerpers. Een icoon waarvan al vele generaties modellen rondrijden. Tijdens het evenement konden bezoekers de nieuwe Fiesta ervaren door op en rond het Soesterberg evenemententerrein een proefrit te maken. Een succes- en sfeervolle dag op een unieke locatie.

Uitvoer

Wegens de positieve samenwerking tijdens het eerste evenement heeft RUIM in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren. Het schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie is vanuit RUIM verzorgt. Zo zijn de volgende faciliteiten verzorgt:

  • Audio-installatie voor spraak en ‘sfeer’ muziek op het evenemententerrein
  • Een opmaat gemaakt podium met 2 ramps waar bezoekers met een ‘uniek’ Ford onder de aandacht werden gebracht door de spreekstalmeester Carlo Brantsen
  • Zorgdragen voor duidelijke routing en signing plus opmaat gemaakte bewegwijzering
  • Zorgdragen voor stroomvoorziening voor verschillende stands en horecapunten

- Bron: Ford Nederland, September 2017

meer experiences

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.