ING Private Banking organiseert Flight 2020

Een grootschalig eendaags evenement waar zo’n 450 genodigde een innoverende en informerende dag hebben beleefd.

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Wie is ING Private Banking?

ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. ING wilt deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.

De wereld verandert steeds sneller en vraagt ING flexibel, onderscheidend en concurrerend te zijn. Innovatie is dan ook een belangrijk onderwerp voor ING. Juist omdat zij mensen in staat willen stellen een stap vooruit te gaan en te anticiperen op de toekomst, moeten zij dat zelf ook goed doen. Ook vindt ING het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame maatschappij.

Als ING haar klanten in staat willen stellen om hun ideeën te realiseren, heeft ING medewerkers nodig die vooruit kijken. Zodat ze hun eigen toekomst en die van de mensen om hen heen kunnen verbeteren. Medewerkers die verbeeldingskracht en vastberadenheid tonen. En die zichzelf continu ontwikkelen. Het beste uit zichzelf halen en daarmee een betere toekomst voor onze klanten, de maatschappij en zichzelf.

Uitvoer

Voor de bedrijfstak Private Banking hebben wij technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden zijn het evenement Flight 2020. Tijdens dit business event waar de specialisten van deze bedrijfstak aanwezig waren en geïnformeerd werden over de nieuwe strategieën die ING wilt integreren in de markt voor een doelgroep met een belegd vermogen van 500.000 euro of spaarvermogen vanaf 1.000.000. Een grootschalig eendaags evenement waar zo’n 450 genodigde een innoverende en informerende dag hebben beleefd.

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen. Met een projectteam van in totaal 22 personen is een unieke evenementen locatie voor één dag gerealiseerd in ING stijl en met de juiste identiteit.

- Bron: RUIM, 2017

meer experiences

Innovaties gepresenteerd in digitale event theater

Tijdens een uniek partner-event worden nieuwe productinnovaties van Duco gepresseerd in een spraakmakend digitaal theater.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.