ING Private Banking organiseert Flight 2020

Een grootschalig eendaags evenement waar zo’n 450 genodigde een innoverende en informerende dag hebben beleefd.

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Wie is ING Private Banking?

ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. ING wilt deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.

De wereld verandert steeds sneller en vraagt ING flexibel, onderscheidend en concurrerend te zijn. Innovatie is dan ook een belangrijk onderwerp voor ING. Juist omdat zij mensen in staat willen stellen een stap vooruit te gaan en te anticiperen op de toekomst, moeten zij dat zelf ook goed doen. Ook vindt ING het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame maatschappij.

Als ING haar klanten in staat willen stellen om hun ideeën te realiseren, heeft ING medewerkers nodig die vooruit kijken. Zodat ze hun eigen toekomst en die van de mensen om hen heen kunnen verbeteren. Medewerkers die verbeeldingskracht en vastberadenheid tonen. En die zichzelf continu ontwikkelen. Het beste uit zichzelf halen en daarmee een betere toekomst voor onze klanten, de maatschappij en zichzelf.

Uitvoer

Voor de bedrijfstak Private Banking hebben wij technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden zijn het evenement Flight 2020. Tijdens dit business event waar de specialisten van deze bedrijfstak aanwezig waren en geïnformeerd werden over de nieuwe strategieën die ING wilt integreren in de markt voor een doelgroep met een belegd vermogen van 500.000 euro of spaarvermogen vanaf 1.000.000. Een grootschalig eendaags evenement waar zo’n 450 genodigde een innoverende en informerende dag hebben beleefd.

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen. Met een projectteam van in totaal 22 personen is een unieke evenementen locatie voor één dag gerealiseerd in ING stijl en met de juiste identiteit.

- Bron: RUIM, 2017

meer experiences

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.