ING Private Banking organiseert Flight 2020

Een grootschalig eendaags evenement waar zo’n 450 genodigde een innoverende en informerende dag hebben beleefd.

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Wie is ING Private Banking?

ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. ING wilt deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.

De wereld verandert steeds sneller en vraagt ING flexibel, onderscheidend en concurrerend te zijn. Innovatie is dan ook een belangrijk onderwerp voor ING. Juist omdat zij mensen in staat willen stellen een stap vooruit te gaan en te anticiperen op de toekomst, moeten zij dat zelf ook goed doen. Ook vindt ING het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame maatschappij.

Als ING haar klanten in staat willen stellen om hun ideeën te realiseren, heeft ING medewerkers nodig die vooruit kijken. Zodat ze hun eigen toekomst en die van de mensen om hen heen kunnen verbeteren. Medewerkers die verbeeldingskracht en vastberadenheid tonen. En die zichzelf continu ontwikkelen. Het beste uit zichzelf halen en daarmee een betere toekomst voor onze klanten, de maatschappij en zichzelf.

Uitvoer

Voor de bedrijfstak Private Banking hebben wij technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden zijn het evenement Flight 2020. Tijdens dit business event waar de specialisten van deze bedrijfstak aanwezig waren en geïnformeerd werden over de nieuwe strategieën die ING wilt integreren in de markt voor een doelgroep met een belegd vermogen van 500.000 euro of spaarvermogen vanaf 1.000.000. Een grootschalig eendaags evenement waar zo’n 450 genodigde een innoverende en informerende dag hebben beleefd.

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen. Met een projectteam van in totaal 22 personen is een unieke evenementen locatie voor één dag gerealiseerd in ING stijl en met de juiste identiteit.

- Bron: RUIM, 2017

meer experiences

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Ford Family Day 2017

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Innovaties gepresenteerd in digitale event theater

Tijdens een uniek partner-event worden nieuwe productinnovaties van Duco gepresseerd in een spraakmakend digitaal theater.

Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.