Audiovisuele concepten voor de Emons Group

De Emons Group is een nichespeler in de Europese vervoersmarkt en richt zich op innovatieve en duurzame vervoersoplossingen.

In een consortium samenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn verschillende audiovisuele concepten in functioneerbare installatie ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Wie is Emons Group?

De Emons Group is een solide, particuliere groep van bedrijven, die al ruim 70 jaar bestaat. De Emons Group is een nichespeler in de Europese vervoersmarkt en richt zich op innovatieve en duurzame vervoersoplossingen met als doel de totale logistieke kosten te verlagen. Met deze duurzame transportdiensten wordt veel CO2 bespaard en daarmede is Emons één van de meest milieuvriendelijke transportondernemingen in Europa. De hoofdmerken op de markt zijn de volgende:

  • Van Huët Glass Logistics gespecialiseerd in het vervoer van onverpakt glas van groot formaat;
  • 2WIN / Emons Cargo gespecialiseerd in het dubbellaad concept;
  • Hofmans specialist in champost logistiek;
  • Meierling GmbH Anhänger- und Fahrzeugbau gespecialiseerd in het bouwen van ultralichte aluminium trailers.

Duurzaam en zakelijk

In lijn met deze duurzame "Emons" strategie, is het nieuwe hoofdkantoor volledig CO2 neutraal ontworpen en wordt er gebouwd met duurzame bouwmaterialen. Verder zijn te vermelden, een groot front van fotovoltaïsche zonnecellen, gebruik van aardwarmte voor koeling en verwarming, driedubbel glas en vooral uniek in de hal een 12 meter hoge groene wand van binnenplanten.

Het gebouw aan de Rijksweg te Milsbeek past perfect in de Regiovisie van de Noord-Limburgse Gemeenten en zal plaats bieden aan ongeveer 80 nieuwe arbeidsplaatsen in onze regio. Middels dit kantoor zal de Emons Group in staat zijn 'n aantal werkmaatschappijen te centraliseren om daarmede meer synergie te creëren.

Uitvoer

In een consortium samenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn verschillende audiovisuele concepten in functioneerbare installatie ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden. Onder andere zijn de volgende innovatieve concepten geïmplementeerd:

  • Digitaal full duplex deurmeldkiosk;
  • Interactieve narrowcasting voor bezoekers en gebruikers van het gebouw;
  • Multifunctionele presentatieoplossing voor de gebruikers in de foyer van het gebouw;
  • Zone muziekinstallatie de overgangsgebieden van het gebouw;
  • Boardroom met interactieve en professionele High-end presentatievoorzieningen;
  • Collaboration VideocConference platform geïmplementeerd op de verschillende locaties van Emons Groep in Europa.

De audiovisuele installaties zijn vanuit de Emons strategie ontworpen waarbij de fundering van de installaties en de hierin opgenomen producten ondersteuning bieden in het beantwoorden van de strategie van Emons.

- Bron: Emons Group & Lenz

meer experiences

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.

Custom Videoregie Set voor Peek Bouw & Infra BV

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.