Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

Audiovisueel oplossing voor de entree, conference room & conference theater

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Cipal Schaubroeck

Samen bouwen aan de overheden van de toekomst. Onze diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte HR- en IT-diensten maakt het verschil voor onze klanten. Meer dan 80 medewerkers staan voor u klaar, geografisch verspreid over Vlaanderen.

Cipal Schaubroeck is uw betrouwbare partner voor loonadministratie, personeelsbeleid en juridisch advies. Cipal Schaubroeck is dé IT-partner voor overheden. Naast Data Center Services, kan u bij ons ook terecht voor Managed Services, IT-consultancy en audits. Vertrouw op de referentie.

Uitvoer

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol. Na aanleiding van de verkregen kaders heeft RUIM een audiovisueel ontwerp gemaakt voor de entree, conference room en een conference theater.

Naast het vormen van de audiovisuele ontwerpen heeft RUIM ook de realisatie van de installaties gecoördineerd en ondersteund het consortium Cipal Schaubroeck in de dagelijkse ondersteuning en tweede-lijn servicesupport.

Alle ruimten bevinden zich in de gloednieuwe nieuwbouw van het Hosting en Servercentrum, wat deze combinatie van voorzieningen in gebouw uniek maakt.

Onder andere zijn de volgende voorzieningen opgenomen:

  • Zone audiosysteem voor achtergrondmuziek, omroep en ontruiming (niet gecertificeerd)
  • Interactieve entree; uitgerust met een groot formaat stretched display narrow casting schermen
  • Vergaderruimte voor 10 pax; uitgerust met een groot formaat presentatie presentatiescherm (4k resolutie), video en audio conference IP voorziening, centrale ruimte bediening en multi-input bronaansluiting
  • Multifunctioneel theater voor 75 personen; uitgerust met een dual screen project (+4K resolutie), Line Array audioversterking, Matrix AV processing, video en audio conference IP voorziening, Audiovisuele archiving en streaming, centrale ruimte bediening voor audiovisuele en theatrale lichtbediening, draadloze microfoontechniek en draadgeboden discussievoorziening en multi-input bronaansluiting.

- Bron: RUIM & Coriotech

meer experiences

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Iconische D-Day-vlag terug in Nederland

Op 15 september arriveerde de vlag per Chinook-transporthelikopter. Twee militairen droegen het reliek door een erehaag van Amerikaanse en Nederlandse militairen naar minister Jeanine Hennis-Plasschaert. “Deze vlag moet ons eraan herinneren dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Samen moeten we ons uiterste best doen om de waarden hoog te houden waarvoor de helden van D-Day bereid waren te sterven.”

Conceptintegrator voor Reith Laser

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek. Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.

Ford Family Day 2017

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.