Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

Audiovisueel oplossing voor de entree, conference room & conference theater

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Cipal Schaubroeck

Samen bouwen aan de overheden van de toekomst. Onze diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte HR- en IT-diensten maakt het verschil voor onze klanten. Meer dan 80 medewerkers staan voor u klaar, geografisch verspreid over Vlaanderen.

Cipal Schaubroeck is uw betrouwbare partner voor loonadministratie, personeelsbeleid en juridisch advies. Cipal Schaubroeck is dé IT-partner voor overheden. Naast Data Center Services, kan u bij ons ook terecht voor Managed Services, IT-consultancy en audits. Vertrouw op de referentie.

Uitvoer

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol. Na aanleiding van de verkregen kaders heeft RUIM een audiovisueel ontwerp gemaakt voor de entree, conference room en een conference theater.

Naast het vormen van de audiovisuele ontwerpen heeft RUIM ook de realisatie van de installaties gecoördineerd en ondersteund het consortium Cipal Schaubroeck in de dagelijkse ondersteuning en tweede-lijn servicesupport.

Alle ruimten bevinden zich in de gloednieuwe nieuwbouw van het Hosting en Servercentrum, wat deze combinatie van voorzieningen in gebouw uniek maakt.

Onder andere zijn de volgende voorzieningen opgenomen:

  • Zone audiosysteem voor achtergrondmuziek, omroep en ontruiming (niet gecertificeerd)
  • Interactieve entree; uitgerust met een groot formaat stretched display narrow casting schermen
  • Vergaderruimte voor 10 pax; uitgerust met een groot formaat presentatie presentatiescherm (4k resolutie), video en audio conference IP voorziening, centrale ruimte bediening en multi-input bronaansluiting
  • Multifunctioneel theater voor 75 personen; uitgerust met een dual screen project (+4K resolutie), Line Array audioversterking, Matrix AV processing, video en audio conference IP voorziening, Audiovisuele archiving en streaming, centrale ruimte bediening voor audiovisuele en theatrale lichtbediening, draadloze microfoontechniek en draadgeboden discussievoorziening en multi-input bronaansluiting.

- Bron: RUIM & Coriotech

meer experiences

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Innovaties gepresenteerd in digitale event theater

Tijdens een uniek partner-event worden nieuwe productinnovaties van Duco gepresseerd in een spraakmakend digitaal theater.

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Digitale communicatie en presentatie design ondersteuning voor NACH

Vanaf het moment dat de tender voor de nieuwe rechtbank in de markt is gezet, is RUIM de partner voor het audiovisuele ontwerp. Gestart in 2016 tot heden ondersteunen wij het consortium NACH met functionele en innovatieve digitale communicatie en presentatie design gericht op een meerjarige exploitatie, de begroting voor realisatie & onderhoud en de facilitaire voorbereidingen die hiermee gemoeid gaan.

Audiovisuele oplossingen voor Bakkersland in Aalsmeer

RUIM heeft Bakkersland ondersteund bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse audiovisuele vraagstukken waaronder het ontwerp en implementatie van de algemene muziekinstallatie in de productiehallen, Narrowcasting in de algemene gebruikersruimten en overloopgebieden, en meer.