Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

Audiovisueel oplossing voor de entree, conference room & conference theater

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Cipal Schaubroeck

Samen bouwen aan de overheden van de toekomst. Onze diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte HR- en IT-diensten maakt het verschil voor onze klanten. Meer dan 80 medewerkers staan voor u klaar, geografisch verspreid over Vlaanderen.

Cipal Schaubroeck is uw betrouwbare partner voor loonadministratie, personeelsbeleid en juridisch advies. Cipal Schaubroeck is dé IT-partner voor overheden. Naast Data Center Services, kan u bij ons ook terecht voor Managed Services, IT-consultancy en audits. Vertrouw op de referentie.

Uitvoer

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol. Na aanleiding van de verkregen kaders heeft RUIM een audiovisueel ontwerp gemaakt voor de entree, conference room en een conference theater.

Naast het vormen van de audiovisuele ontwerpen heeft RUIM ook de realisatie van de installaties gecoördineerd en ondersteund het consortium Cipal Schaubroeck in de dagelijkse ondersteuning en tweede-lijn servicesupport.

Alle ruimten bevinden zich in de gloednieuwe nieuwbouw van het Hosting en Servercentrum, wat deze combinatie van voorzieningen in gebouw uniek maakt.

Onder andere zijn de volgende voorzieningen opgenomen:

  • Zone audiosysteem voor achtergrondmuziek, omroep en ontruiming (niet gecertificeerd)
  • Interactieve entree; uitgerust met een groot formaat stretched display narrow casting schermen
  • Vergaderruimte voor 10 pax; uitgerust met een groot formaat presentatie presentatiescherm (4k resolutie), video en audio conference IP voorziening, centrale ruimte bediening en multi-input bronaansluiting
  • Multifunctioneel theater voor 75 personen; uitgerust met een dual screen project (+4K resolutie), Line Array audioversterking, Matrix AV processing, video en audio conference IP voorziening, Audiovisuele archiving en streaming, centrale ruimte bediening voor audiovisuele en theatrale lichtbediening, draadloze microfoontechniek en draadgeboden discussievoorziening en multi-input bronaansluiting.

- Bron: RUIM & Coriotech

meer experiences

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

ING Private Banking organiseert Flight 2020

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.