Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

Audiovisueel oplossing voor de entree, conference room & conference theater

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

Cipal Schaubroeck

Samen bouwen aan de overheden van de toekomst. Onze diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte HR- en IT-diensten maakt het verschil voor onze klanten. Meer dan 80 medewerkers staan voor u klaar, geografisch verspreid over Vlaanderen.

Cipal Schaubroeck is uw betrouwbare partner voor loonadministratie, personeelsbeleid en juridisch advies. Cipal Schaubroeck is dé IT-partner voor overheden. Naast Data Center Services, kan u bij ons ook terecht voor Managed Services, IT-consultancy en audits. Vertrouw op de referentie.

Uitvoer

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol. Na aanleiding van de verkregen kaders heeft RUIM een audiovisueel ontwerp gemaakt voor de entree, conference room en een conference theater.

Naast het vormen van de audiovisuele ontwerpen heeft RUIM ook de realisatie van de installaties gecoördineerd en ondersteund het consortium Cipal Schaubroeck in de dagelijkse ondersteuning en tweede-lijn servicesupport.

Alle ruimten bevinden zich in de gloednieuwe nieuwbouw van het Hosting en Servercentrum, wat deze combinatie van voorzieningen in gebouw uniek maakt.

Onder andere zijn de volgende voorzieningen opgenomen:

  • Zone audiosysteem voor achtergrondmuziek, omroep en ontruiming (niet gecertificeerd)
  • Interactieve entree; uitgerust met een groot formaat stretched display narrow casting schermen
  • Vergaderruimte voor 10 pax; uitgerust met een groot formaat presentatie presentatiescherm (4k resolutie), video en audio conference IP voorziening, centrale ruimte bediening en multi-input bronaansluiting
  • Multifunctioneel theater voor 75 personen; uitgerust met een dual screen project (+4K resolutie), Line Array audioversterking, Matrix AV processing, video en audio conference IP voorziening, Audiovisuele archiving en streaming, centrale ruimte bediening voor audiovisuele en theatrale lichtbediening, draadloze microfoontechniek en draadgeboden discussievoorziening en multi-input bronaansluiting.

- Bron: RUIM & Coriotech

meer experiences

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Iconische D-Day-vlag terug in Nederland

Op 15 september arriveerde de vlag per Chinook-transporthelikopter. Twee militairen droegen het reliek door een erehaag van Amerikaanse en Nederlandse militairen naar minister Jeanine Hennis-Plasschaert. “Deze vlag moet ons eraan herinneren dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Samen moeten we ons uiterste best doen om de waarden hoog te houden waarvoor de helden van D-Day bereid waren te sterven.”

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.