Kaak Group op IBA 2018 in München

Meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Wie is de Kaak Group?

Op basis van meer dan 100 jaar ervaring biedt de Kaak Group bakkerijbedrijven uit de hele wereld de apparatuur die ze nodig hebben voor de productie van vele soorten bakkerijproducten. Elk lid van de Kaak Group levert producten en ondersteuning van de hoogste kwaliteit en is in hoge mate gespecialiseerd op zijn eigen gebied.

Als groep kunnen we u een grote hoeveelheid lijnconcepten bieden, van een relatief simpele enkelvoudige productielijn tot complexe, multifunctionele productielijnen. Op basis van onze kennis en ervaring combineren ze op effectieve wijze de beste onderdelen die beschikbaar zijn om voor u de optimale geïntegreerde oplossing te creëren.

De ervaren baktechnologen van de Kaak Group zijn nauw betrokken bij de installatie en ingebruikname van de apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling daarvan. Ze zijn gericht op ons gezamenlijke belang: een soepele productie van gebakken producten van topkwaliteit!

Uitvoer

Kaak Group pakt groot uit op de IBA 2018 in München. En met een reden! Want de turn key-specialist uit het Gelderse Terborg, heeft een belofte in te lossen. Dat doet Kaak met de Smart Baking Experience.

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt. Ons doel was om Kaak als meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show 2018 te presenteren. Volgens artikelen in de Bakkerswereld is ons dat gelukt. De buitenkant van de Kaak experience was projection-mapping geanimeerd en stimuleerde bezoekers om de experience zelf te gaan beleven. Binnen de Kaak Experience is een interactieve LED-wall geplaatst die bezoekers meeneemt van industrie 1.0 naar industrie 4.0.

De storyline en contentproductie is door Twinsense Online Brand Excitement bedacht en geproduceerd. De hardwarematige concept inclusief digitale communicatiemiddelen (audio, video, controls en contentprocessing) is door RUIM bedacht en geproduceerd. De standbouwer DSO tentoonstellingsbouw heeft ondersteuning geboden bij de bouwkundige aspecten van de experience.

- Bron: RUIM, Twinsense & Kaak Group

meer experiences

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Totally Outsourced Office Live!

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.