Kaak Group op IBA 2018 in München

Meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Wie is de Kaak Group?

Op basis van meer dan 100 jaar ervaring biedt de Kaak Group bakkerijbedrijven uit de hele wereld de apparatuur die ze nodig hebben voor de productie van vele soorten bakkerijproducten. Elk lid van de Kaak Group levert producten en ondersteuning van de hoogste kwaliteit en is in hoge mate gespecialiseerd op zijn eigen gebied.

Als groep kunnen we u een grote hoeveelheid lijnconcepten bieden, van een relatief simpele enkelvoudige productielijn tot complexe, multifunctionele productielijnen. Op basis van onze kennis en ervaring combineren ze op effectieve wijze de beste onderdelen die beschikbaar zijn om voor u de optimale geïntegreerde oplossing te creëren.

De ervaren baktechnologen van de Kaak Group zijn nauw betrokken bij de installatie en ingebruikname van de apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling daarvan. Ze zijn gericht op ons gezamenlijke belang: een soepele productie van gebakken producten van topkwaliteit!

Uitvoer

Kaak Group pakt groot uit op de IBA 2018 in München. En met een reden! Want de turn key-specialist uit het Gelderse Terborg, heeft een belofte in te lossen. Dat doet Kaak met de Smart Baking Experience.

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt. Ons doel was om Kaak als meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show 2018 te presenteren. Volgens artikelen in de Bakkerswereld is ons dat gelukt. De buitenkant van de Kaak experience was projection-mapping geanimeerd en stimuleerde bezoekers om de experience zelf te gaan beleven. Binnen de Kaak Experience is een interactieve LED-wall geplaatst die bezoekers meeneemt van industrie 1.0 naar industrie 4.0.

De storyline en contentproductie is door Twinsense Online Brand Excitement bedacht en geproduceerd. De hardwarematige concept inclusief digitale communicatiemiddelen (audio, video, controls en contentprocessing) is door RUIM bedacht en geproduceerd. De standbouwer DSO tentoonstellingsbouw heeft ondersteuning geboden bij de bouwkundige aspecten van de experience.

- Bron: RUIM, Twinsense & Kaak Group

meer experiences

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Audiovisuele Ontwerp voor de Belgische ICT Dienstverlener Coriotech

In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech vervult RUIM binnen dit unieke project een specifieke rol.

De Voorste Venne ontmoet digitale communicatie

Renovatie geeft nieuw leven aan De Voorste Venne in Drunen. RUIM ondersteunt de Voorste Venne met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse Professionele Audiovisuele, Licht, Centrale bediening en Infrastructuur installaties.

Uitreiking van het Industributie-onderzoek 2019

Tijdens het Industributie-diner 8 januari 2019 in het Nationaal Militair Museum in Soest, worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Er wordt aan zowel retailorganisaties als leveranciers gevraagd om elkaar aan de hand van een aantal vastgestelde criteria te beoordelen.

Custom Videoregie Set voor Peek Bouw & Infra BV

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.