Kaak Group op IBA 2018 in München

Meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Wie is de Kaak Group?

Op basis van meer dan 100 jaar ervaring biedt de Kaak Group bakkerijbedrijven uit de hele wereld de apparatuur die ze nodig hebben voor de productie van vele soorten bakkerijproducten. Elk lid van de Kaak Group levert producten en ondersteuning van de hoogste kwaliteit en is in hoge mate gespecialiseerd op zijn eigen gebied.

Als groep kunnen we u een grote hoeveelheid lijnconcepten bieden, van een relatief simpele enkelvoudige productielijn tot complexe, multifunctionele productielijnen. Op basis van onze kennis en ervaring combineren ze op effectieve wijze de beste onderdelen die beschikbaar zijn om voor u de optimale geïntegreerde oplossing te creëren.

De ervaren baktechnologen van de Kaak Group zijn nauw betrokken bij de installatie en ingebruikname van de apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling daarvan. Ze zijn gericht op ons gezamenlijke belang: een soepele productie van gebakken producten van topkwaliteit!

Uitvoer

Kaak Group pakt groot uit op de IBA 2018 in München. En met een reden! Want de turn key-specialist uit het Gelderse Terborg, heeft een belofte in te lossen. Dat doet Kaak met de Smart Baking Experience.

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt. Ons doel was om Kaak als meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show 2018 te presenteren. Volgens artikelen in de Bakkerswereld is ons dat gelukt. De buitenkant van de Kaak experience was projection-mapping geanimeerd en stimuleerde bezoekers om de experience zelf te gaan beleven. Binnen de Kaak Experience is een interactieve LED-wall geplaatst die bezoekers meeneemt van industrie 1.0 naar industrie 4.0.

De storyline en contentproductie is door Twinsense Online Brand Excitement bedacht en geproduceerd. De hardwarematige concept inclusief digitale communicatiemiddelen (audio, video, controls en contentprocessing) is door RUIM bedacht en geproduceerd. De standbouwer DSO tentoonstellingsbouw heeft ondersteuning geboden bij de bouwkundige aspecten van de experience.

- Bron: RUIM, Twinsense & Kaak Group

meer experiences

Custom Videoregie Set voor Peek Bouw & Infra BV

RUIM is al meer dan twee jaar het aanspreekpunt voor audiovisuele vraagstukken. Een zeer interessante samenwerking met uiteenlopende uitdagende vraagstukken.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.

Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

ING Private Banking organiseert Flight 2020

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.