Kaak Group op IBA 2018 in München

Meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Wie is de Kaak Group?

Op basis van meer dan 100 jaar ervaring biedt de Kaak Group bakkerijbedrijven uit de hele wereld de apparatuur die ze nodig hebben voor de productie van vele soorten bakkerijproducten. Elk lid van de Kaak Group levert producten en ondersteuning van de hoogste kwaliteit en is in hoge mate gespecialiseerd op zijn eigen gebied.

Als groep kunnen we u een grote hoeveelheid lijnconcepten bieden, van een relatief simpele enkelvoudige productielijn tot complexe, multifunctionele productielijnen. Op basis van onze kennis en ervaring combineren ze op effectieve wijze de beste onderdelen die beschikbaar zijn om voor u de optimale geïntegreerde oplossing te creëren.

De ervaren baktechnologen van de Kaak Group zijn nauw betrokken bij de installatie en ingebruikname van de apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling daarvan. Ze zijn gericht op ons gezamenlijke belang: een soepele productie van gebakken producten van topkwaliteit!

Uitvoer

Kaak Group pakt groot uit op de IBA 2018 in München. En met een reden! Want de turn key-specialist uit het Gelderse Terborg, heeft een belofte in te lossen. Dat doet Kaak met de Smart Baking Experience.

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt. Ons doel was om Kaak als meest innovatieve en opvallende speler van de IBA Munich show 2018 te presenteren. Volgens artikelen in de Bakkerswereld is ons dat gelukt. De buitenkant van de Kaak experience was projection-mapping geanimeerd en stimuleerde bezoekers om de experience zelf te gaan beleven. Binnen de Kaak Experience is een interactieve LED-wall geplaatst die bezoekers meeneemt van industrie 1.0 naar industrie 4.0.

De storyline en contentproductie is door Twinsense Online Brand Excitement bedacht en geproduceerd. De hardwarematige concept inclusief digitale communicatiemiddelen (audio, video, controls en contentprocessing) is door RUIM bedacht en geproduceerd. De standbouwer DSO tentoonstellingsbouw heeft ondersteuning geboden bij de bouwkundige aspecten van de experience.

- Bron: RUIM, Twinsense & Kaak Group

meer experiences

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Audiovisuele concepten voor de Emons Group

In een consortium samenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn verschillende audiovisuele concepten in functioneerbare installatie ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.