Totally Outsourced Office Live!

Het kantoorgebruik van de toekomst

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.

Totally Outsourced Office

Veel concreter dan voorspellen is het nabootsen van de toekomst. Het voor velen meest bekende voorbeeld is het Huis van de Toekomst. Een project van Chriet Titulaer, dat in de Autotron te Rosmalen stond, was voorzien van de modernste bouwkundige en technologische innovaties, waaronder een centraalstofzuigersysteem, zonnecellen en stemherkenning. Allemaal zaken die nu min of meer gemeen goed zijn. Zo ook de innovaties uit Back To The Future. Hier zagen we voor het eerst videobellen, hoover boards, zelfstrikkende schoenen en vliegende auto’s. De meest ultieme vorm is echter een laboratorium. Hier kan je met de kennis en kunde van nu, experimenteren met de mogelijkheden van de toekomst. Dit is voor ons Totally Outsourced Office Live!: Het Kantoorgebruik van de Toekomst.

Op deze vloer kijken we samen met grote eindgebruikers wat voor hun het kantoorgebruik van de toekomst moet zijn. In een mix van bestaande materialen, technieken, high-end dienstverlening, eigen identiteit en innovaties kijken we vooral naar hoe we in kunnen spelen op de grootste onzekere factor van toekomstig kantoorgebruik; hoe ziet mijn organisatie er over X jaar uit en hoe speel ik hier op in met mijn huidige en nieuwe huurovereenkomsten? Wat ons betreft doe je dit door flexibilisering, volledige ontzorging en outsourcing op alle gebieden die van toepassing zijn op moderne huisvesting vraagstukken.

Op onze proefvloer, ons laboratorium laten we een doorsnede zien van wat er mogelijk is. Samen met onze bezoekers komen we uiteindelijk tot het beste maatwerk. Het is het uitstralen van ambitie en visie die echte verandering mogelijk maakt en dat is juist wat wij bij Totally Outsourced Office live willen doen!

Uitvoer

RUIM vervult binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelt. Zo zijn naast de vormgeving van het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van deze complexe installaties die dagelijks op de kantoorvloer door haar gebruikers door RUIM voorzien en begeleiden we ook het laboratorium tijdens het dagelijkse operationele gebruik.

De activiteiten van RUIM:

  • Ontwerp en realisatie van scrum presentatiefaciliteiten (multifunctionele vergaderruimte)
  • Ontwerp en realisatie van een narrowcasting in een brainstorm omgeving (huiskamer)
  • Ontwerp en realisatie van een digitale verwelkom omgeving (entree)
  • Technische ondersteuning en onderhouden van de geïmplementeerde installaties
  • Dagelijks updaten van narrowcasting content en bijhorende planningen t.b.v. bezoekers aan het laboratorium
  • Ondersteunen bij nieuwe vraagstukken die voortkomen uit doelgroepen die een bezoek hebben gebracht aan de bestaande laboratorium

- Bron: RUIM & DITT, Oktober 2017

meer experiences

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Audiovisuele oplossingen voor Bakkersland in Aalsmeer

RUIM heeft Bakkersland ondersteund bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse audiovisuele vraagstukken waaronder het ontwerp en implementatie van de algemene muziekinstallatie in de productiehallen, Narrowcasting in de algemene gebruikersruimten en overloopgebieden, en meer.

Professionele presentatievoorziening voor het Maurick College

Begin 2012 heeft de facilitaire afdeling van het Maurick College RUIM benaderd voor het ontwerpen van een professionele presentatievoorziening voor het interne forum. Een multifunctioneel theater waarin de audiovisuele faciliteiten bijdragen aan een professionele voorziening voor het verzorgen van interne en regionale evenementen voor ca. 400 personen.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2017

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Ford Family Day 2017

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.