Totally Outsourced Office Live!

Het kantoorgebruik van de toekomst

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.

Totally Outsourced Office

Veel concreter dan voorspellen is het nabootsen van de toekomst. Het voor velen meest bekende voorbeeld is het Huis van de Toekomst. Een project van Chriet Titulaer, dat in de Autotron te Rosmalen stond, was voorzien van de modernste bouwkundige en technologische innovaties, waaronder een centraalstofzuigersysteem, zonnecellen en stemherkenning. Allemaal zaken die nu min of meer gemeen goed zijn. Zo ook de innovaties uit Back To The Future. Hier zagen we voor het eerst videobellen, hoover boards, zelfstrikkende schoenen en vliegende auto’s. De meest ultieme vorm is echter een laboratorium. Hier kan je met de kennis en kunde van nu, experimenteren met de mogelijkheden van de toekomst. Dit is voor ons Totally Outsourced Office Live!: Het Kantoorgebruik van de Toekomst.

Op deze vloer kijken we samen met grote eindgebruikers wat voor hun het kantoorgebruik van de toekomst moet zijn. In een mix van bestaande materialen, technieken, high-end dienstverlening, eigen identiteit en innovaties kijken we vooral naar hoe we in kunnen spelen op de grootste onzekere factor van toekomstig kantoorgebruik; hoe ziet mijn organisatie er over X jaar uit en hoe speel ik hier op in met mijn huidige en nieuwe huurovereenkomsten? Wat ons betreft doe je dit door flexibilisering, volledige ontzorging en outsourcing op alle gebieden die van toepassing zijn op moderne huisvesting vraagstukken.

Op onze proefvloer, ons laboratorium laten we een doorsnede zien van wat er mogelijk is. Samen met onze bezoekers komen we uiteindelijk tot het beste maatwerk. Het is het uitstralen van ambitie en visie die echte verandering mogelijk maakt en dat is juist wat wij bij Totally Outsourced Office live willen doen!

Uitvoer

RUIM vervult binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelt. Zo zijn naast de vormgeving van het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van deze complexe installaties die dagelijks op de kantoorvloer door haar gebruikers door RUIM voorzien en begeleiden we ook het laboratorium tijdens het dagelijkse operationele gebruik.

De activiteiten van RUIM:

  • Ontwerp en realisatie van scrum presentatiefaciliteiten (multifunctionele vergaderruimte)
  • Ontwerp en realisatie van een narrowcasting in een brainstorm omgeving (huiskamer)
  • Ontwerp en realisatie van een digitale verwelkom omgeving (entree)
  • Technische ondersteuning en onderhouden van de geïmplementeerde installaties
  • Dagelijks updaten van narrowcasting content en bijhorende planningen t.b.v. bezoekers aan het laboratorium
  • Ondersteunen bij nieuwe vraagstukken die voortkomen uit doelgroepen die een bezoek hebben gebracht aan de bestaande laboratorium

- Bron: RUIM & DITT, Oktober 2017

meer experiences

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.

Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Digitale communicatie en presentatie design ondersteuning voor NACH

Vanaf het moment dat de tender voor de nieuwe rechtbank in de markt is gezet, is RUIM de partner voor het audiovisuele ontwerp. Gestart in 2016 tot heden ondersteunen wij het consortium NACH met functionele en innovatieve digitale communicatie en presentatie design gericht op een meerjarige exploitatie, de begroting voor realisatie & onderhoud en de facilitaire voorbereidingen die hiermee gemoeid gaan.

ING Private Banking organiseert Flight 2020

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Bringing Real Life To Digital

De editie van dit jaar van een van 's werelds meest begeerde fintech-conferenties overstijgt het evenement van vorig jaar opnieuw. In de loop van drie dagen bracht Money 20/20 de captains of industry van fintech, startups die het bekijken waard waren, toonaangevende financiële media en grote banken samen in een van Europa's toonaangevende fintech-hubs: Amsterdam.