Totally Outsourced Office Live!

Het kantoorgebruik van de toekomst

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.

Totally Outsourced Office

Veel concreter dan voorspellen is het nabootsen van de toekomst. Het voor velen meest bekende voorbeeld is het Huis van de Toekomst. Een project van Chriet Titulaer, dat in de Autotron te Rosmalen stond, was voorzien van de modernste bouwkundige en technologische innovaties, waaronder een centraalstofzuigersysteem, zonnecellen en stemherkenning. Allemaal zaken die nu min of meer gemeen goed zijn. Zo ook de innovaties uit Back To The Future. Hier zagen we voor het eerst videobellen, hoover boards, zelfstrikkende schoenen en vliegende auto’s. De meest ultieme vorm is echter een laboratorium. Hier kan je met de kennis en kunde van nu, experimenteren met de mogelijkheden van de toekomst. Dit is voor ons Totally Outsourced Office Live!: Het Kantoorgebruik van de Toekomst.

Op deze vloer kijken we samen met grote eindgebruikers wat voor hun het kantoorgebruik van de toekomst moet zijn. In een mix van bestaande materialen, technieken, high-end dienstverlening, eigen identiteit en innovaties kijken we vooral naar hoe we in kunnen spelen op de grootste onzekere factor van toekomstig kantoorgebruik; hoe ziet mijn organisatie er over X jaar uit en hoe speel ik hier op in met mijn huidige en nieuwe huurovereenkomsten? Wat ons betreft doe je dit door flexibilisering, volledige ontzorging en outsourcing op alle gebieden die van toepassing zijn op moderne huisvesting vraagstukken.

Op onze proefvloer, ons laboratorium laten we een doorsnede zien van wat er mogelijk is. Samen met onze bezoekers komen we uiteindelijk tot het beste maatwerk. Het is het uitstralen van ambitie en visie die echte verandering mogelijk maakt en dat is juist wat wij bij Totally Outsourced Office live willen doen!

Uitvoer

RUIM vervult binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelt. Zo zijn naast de vormgeving van het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van deze complexe installaties die dagelijks op de kantoorvloer door haar gebruikers door RUIM voorzien en begeleiden we ook het laboratorium tijdens het dagelijkse operationele gebruik.

De activiteiten van RUIM:

  • Ontwerp en realisatie van scrum presentatiefaciliteiten (multifunctionele vergaderruimte)
  • Ontwerp en realisatie van een narrowcasting in een brainstorm omgeving (huiskamer)
  • Ontwerp en realisatie van een digitale verwelkom omgeving (entree)
  • Technische ondersteuning en onderhouden van de geïmplementeerde installaties
  • Dagelijks updaten van narrowcasting content en bijhorende planningen t.b.v. bezoekers aan het laboratorium
  • Ondersteunen bij nieuwe vraagstukken die voortkomen uit doelgroepen die een bezoek hebben gebracht aan de bestaande laboratorium

- Bron: RUIM & DITT, Oktober 2017

meer experiences

Digitale communicatie en presentatie design ondersteuning voor NACH

Vanaf het moment dat de tender voor de nieuwe rechtbank in de markt is gezet, is RUIM de partner voor het audiovisuele ontwerp. Gestart in 2016 tot heden ondersteunen wij het consortium NACH met functionele en innovatieve digitale communicatie en presentatie design gericht op een meerjarige exploitatie, de begroting voor realisatie & onderhoud en de facilitaire voorbereidingen die hiermee gemoeid gaan.

Vermaat Facilitair Vakbeurs 2018

Ontdek jouw wereld van smaak. Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt.

Conceptintegrator voor Reith Laser

Precisie staat bij Reith Laser centraal! RUIM heeft op verzoek de entree van het hoofdkantoor in Wijchen mogen voorzien van een uniek presentatieconcept dat volledig aansluit op de dienstverlening die Reith Laser heden dagen verzorgd; Precisie middels lasertechniek. Daarnaast heeft RUIM gedurende de groei van Reith Laser ondersteuning mogen bieden in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van meerdere presentatieruimten in het hoofdkantoor.

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.

Audiovisuele concepten voor de Emons Group

In een consortium samenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn verschillende audiovisuele concepten in functioneerbare installatie ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.